Viainvest Crowdlending – Anmeldelse

Viainvest Crowdlending – Anmeldelse af platformen

Viainvest Crowdlending – Anmeldelse af platformen

 

Viainvest er en af de større spillere på crowdlending marked, og er derfor svær at overse.

Derfor laver vi denne anmeldelse af platformen, som giver lidt viden om hvad for en størrelse Viainvest er.

Hvem står bag Viainvest?

 

VIA SMS Group har opereret siden 2009 og operere i 5 lande (Letland, Sverige, Tjekkiet, Polen og Spanien). De har givet mere end 1 million lån. Igennem deres platform (Viainvest) kan du deltage i deres forretning og også få et afkast af deres udlån.

Viainvest er en del af VIA SMS Group og har opereret i Europa i mere end 7 år.

 

Hvilken rente kan fås på platformen?

 

Viainvest tilbyder at investere i kortsigtede forbrugslån, som er givet af VIA SMS Groups datter selskaber i Tjekkiet og Spanien, Letland og Polen. Renten er på omkring 12 % på platformen og inkludere buyback garanti på deres lån.

 

Hvad kan du mindst investere i hvert lån

 

En af Viainvest’s mål har været at gøre crowdlending og peer to peer investering tilgængeligt for alle som finder det interessant at håndtere deres økonomi på bedst mulig måde. Deres minimums investering er derfor kun 10 euro, hvilket der er flere fordele i. Investorer behøver ikke at overføre store beløb, som man ofte skal med bankens investerings produkter. De anbefaler deres investorer at sprede deres investering i mange lån, i stedet for at investere alt i et enkelt lån. At diversificere er super vigtigt når man investere, og dette er der derfor mulighed for.

Buyback garati

 

De er buyback garanti, som gør at hvis betalingerne på lånene går over tid med mere end 30 dage, så vil de købe lånet tilbage igen og du får både den manglende indbetaling samt den optjente rente.

 

Vil du vide mere om Viainvest? Så kan du oprette en bruger her

 

Auto Invest

 

Du kan sætte dine helt egne kriterier op i deres auto Invest mulighed, og på den måde fuldt ud automatisere og geninvestere, uden at du skal bruge tid på det. Deres auto Invest har fået gode anmeldelser, og fungere upåklageligt.

 

Hvem kan investere?

 

Viainvest har åbent op for at alle investorer som befinder sig i Europa eller som har en europæisk bankkonto kan investere igennem dem.

 

Hvad er forskellen på Viainvest og andre crowdlending platforme?

 

Den største forskel på Viainvest og andre crowdlending platforme er, at hvert eneste lån som de tilbyder, er sikre lån med buyback garanti. Viainvest har deres fokus på at sikkerheden omkring hver investering er i top, hvilket har gjort at alle deres lån derfor har fået buyback garanti. Derudover så indtræder deres buyback garanti efter kun 30 dage, hvor de fleste platforme først træder i kræft efter 60 dage.

 

Konklusionen af Viainvest

 

Viainvest er en super god platform, hvor du kan forvente afkast på 12 % om året på din investering. Deres brugervenlighed er ikke i top på selve hjemmesiden, og der kunne godt være lidt flere informationer, men kan du leve uden dette så er platformen for dig. Den passe både til nye og mere erfarende investorer som vil sprede sig på flere platforme.

Derudover så er de fleste af deres lån forbrugslån på kun 30 dage, hvilket betyder at du kan trække dine penge ud med rimelig kort varsel, hvilket er en fordel for dig, som ikke ved præcist hvornår du skal bruge dine investerede midler.

 

Vil du vide mere om Viainvest? Så kan du oprette en bruger her

 

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending investering? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

Kom igang som crowdlending investor her

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *