Spring til indhold

Viainvest Crowdlending – Anmeldelse

Viainvest er en af de større spillere på crowdlending marked, og er derfor svær at overse.

Derfor laver vi denne anmeldelse af platformen, som giver lidt viden om hvad for en størrelse Viainvest er.

Hvad er Viainvest og hvem står bag?

viainvest

Viainvest er ejet af VIA SMS Group har opereret siden 2009 og operere i 5 lande (Letland, Sverige, Tjekkiet, Polen og Spanien). De har givet mere end 1 million lån. Igennem deres platform Viainvest kan man få mulighed for at investere i deres lån, og få en del af deres afkast.

Det gennemsnitlige afkast hos Viainvest er 10 % om året i afkastet og der er idag over 9000 investorer, og dette tal vokser hurtigt.

Viainvest er en del af VIA SMS Group og har opereret i Europa i mere end 7 år, så det er også en erfaren virksomhed indenfor forbrugslån.

viainvest hvad er

Hvilken rente kan fås på platformen?

Viainvest tilbyder at investere i kortsigtede forbrugslån, som er givet af VIA SMS Groups datter selskaber i Tjekkiet og Spanien, Letland og Polen. Renten er på omkring 10 % på platformen og inkludere buyback garanti på deres lån. Dette betyder også at hvis man investere igennem Viainvest, så kan du forvente at få et højt afkast på din investering, og med en sikkerhed i deres buyback garanti.

Minimumsinvestering

En af Viainvest’s mål har været at gøre crowdlending og peer to peer investering tilgængeligt for alle som finder det interessant at håndtere deres økonomi på bedst mulig måde. Deres minimums investering er derfor kun 10 euro.

Investorer behøver derfor ikke at overføre store beløb til deres konto hos Viainvest, som man ofte skal med bankens investerings produkter, hvor du ofte skal investere store beløb før du kan få lov at drage fordel af dem.

Buyback garati

De er buyback garanti, som gør at hvis betalingerne på lånene går over tid med mere end 30 dage, så vil de købe lånet tilbage igen og du får både den manglende indbetaling samt den optjente rente. Dette skaber et mere stabilt afkast, og du vil ikke tabe penge, hver gang du har en dårlig betaler til dine lån.

Opret en konto hos Viainvest på under 2 minutter og invester ved at klikke her. 

Auto Invest

Viainvest har også en auto Invest funktion, så du har mulighed for at lade dine investeringer passe sig selv. Det betyder, at så snart du har overført penge til din investeringskonto, kan du aktivere din auto Invest funktion, og så vil den løbende investere dine tilbagebetalinger og afkastet for dig.

Nedenfor kan du se et eksempel, hvis du ønsker selv at investere:

viainvest lån

Hvem kan investere?

Viainvest har åbent op for at alle investorer som befinder sig i Europa eller som har en europæisk bankkonto kan investere igennem dem. Du skal dog være minimum 18 år.
Derudover så er Viainvest velegnede for både nye samt mere erfarne  investorer, da de har en utrolig simpel brugerflade, som alle kan finde ud af.

Hvad er forskellen på Viainvest og andre crowdlending platforme?

Den største forskel på Viainvest og andre crowdlending platforme er, at hvert eneste lån som de tilbyder, er sikre lån med buyback garanti. Viainvest har deres fokus på at sikkerheden omkring hver investering er i top, hvilket har gjort at alle deres lån derfor har fået buyback garanti. Derudover så indtræder deres buyback garanti efter kun 30 dage, hvor de fleste platforme først træder i kræft efter 60 dage.

Konklusionen af Viainvest

Viainvest er en super attraktiv platform, hvor du kan forvente afkast på over 10% om året på din investering. Deres brugervenlighed er ikke i top på selve hjemmesiden, og der kunne godt være lidt flere informationer, men kan du leve uden dette så er platformen for dig, da den er utroligt simpel alligevel. Den passe både til nye og mere erfarende investorer som vil sprede sig på flere platforme.

Derudover så er de fleste af deres lån forbrugslån på kun 30 dage, hvilket betyder at du kan trække dine penge ud med rimelig kort varsel, hvilket er en fordel for dig, som ikke ved præcist hvornår du skal bruge dine investerede midler.

Opret en konto hos Viainvest på under 2 minutter og invester ved at klikke her. 

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending investering? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

Kom igang som crowdlending investor her

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *