PeerBerry crowdlending – Anmeldelse

peerberry anmeldelse crowdlending

PeerBerry crowdlending – Anmeldelse af platformen

 

PeerBerry er en helt ny crowdlending markedsplads, som tilbyder nogle meget kortsigtede lånetyper. De giver 12 % i årligt afkast og har buyback garanti. På nuværende tidspunkt har de tjekkiske og polske lån tilgængeligt på platformen. Derudover så startede de i 2017, men har uden tvivl vundet ind på investorerne og fået over 1000 investorer igennem platformen på de første 5 måneder.

 

Hvem er bag ved platformen PeerBerry?

 

Peerberry er navnet på markedspladsen som er ejet af Aventus Group.  De tilbyder lån fra Tjekiet, Letland, Polen og Georgien og har siden 2017 også haft lån fra Ukraine og Kasakhstan. Aventus Group blev grundlagt i 2009 har været profittabel lige siden opstarten. Aventus Group har mere end 500.000 kunder, og de får yderligere 16.000 nye kunder hver eneste måned. Derudover har de 120 ansatte og stifter mere end 2.5 millioner euro i lån hver måned.

 

peerberry anmeldelse crowdlending

 

 

 Hvordan fungere buyback garanti?

 

Buyback garanti bliver aktiveret automatisk, når et lån går over tid med mere end 60 dage. Kapitalen inklusiv renterne bliver dækket med buyback garanti. Det virker lige som hos Mintos’s hvilket også giver rigtig god mening, da Aventus tidligere selv havde sine lån tilgængeligt hos Mintos. Derudover så har de også en mulighed som hedder ’’sell back’’.  Her kan du afhænde din investering og få dit kapital plus renterne efter en 14 dages venteperiode.  Dette er ikke noget ret mange platforme tilbyder, og man får alligevel renterne. Denne mulighed er dog kun tilgængelig for lån med længere løbetider. Dog er det ikke noget som man kan gøre på nuværende tidspunkt. Årsagen til dette er at der kun er lån med løbetider på op til en enkelt måned. Dog er det klart en af Peerberry’s styrker.

 

Hvem kan investere?

 

Platformen tillader alle investorer i Europa (inklusiv Schweitz, Rusland og Ukraine).  Du kan dog ikke vælge Schweitz på nuværende tidspunkt, som land du bor i, men de arbejder på dette. Din identitet bliver først tjekket op på efter du søger om at få pengene ud igen. Derefter skal du bruge dit kørekort, pas eller and ID. Jeg vil anbefale dig at trække et lille beløb tilbage igen, efter at du har overført penge til din konto. Så kan du sikre dig at alt er sat ordenligt op, og virker når du senere får behov eller får lyst til at trække dine penge ud igen.

 

Peerberry auto invest

 

De har en autoinvest funktion, som er ganske let at gå i gang med. Den mindste investering du kan lave er 10 Euro, hvilket er rigtig fint, så du kan sprede dig på så mange lån som muligt med din investering.

Du kan indstille auto invest til blandt andet at sortere din investering i hvilken rente du ønsker, hvad du max vil investere i hvert lån, hvilket land du vil investere i og om du ønsker Buyback garanti.

Derefter kan du nu læne dig tilbage og lade auto invest funktionen arbejde for dig.
En af fordelene ved Peerberry er at selv den erfarne investor, finder alle de funktioner som de søger. Og så er Peerberry en af de letteste platforme at starte med, hvis man er en ny investor.

Dette gør også, at det er en perfekt platform hvis du ønsker at diversificere dine investeringer over flere platforme og ikke vil bruge oceaner af tid.

 

Konklussionen

 

Peerberry er et rigtig godt alternativ til andre crowdlending platforme og kan sammenlignes med Viainvest, DoFinance eller Mintos. Det tager ikke særligt lang tid at oprette en profil og komme igang med sin investering, og det kræver ikke så meget tid at sætte sig ind i deres service.

Du kan både bruge Peerberry hvis du er ny investor eller en erfaren investor som søger at diversificere din investering. Du kan oprette en konto her

 

Relaterede artikler:

Kom igang som crowdlending investor her

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Erfaringer med Bondora Crowdlending efter 8 måneder

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *