Spring til indhold

Anmeldelse af PeerBerry (2024)

PeerBerry er en relativt ny crowdlending markedsplads, som tilbyder nogle meget kortsigtede lånetyper. Da jeg er stor fan af at sprede mine investeringer på flere crowdlending platforme, så blev PeerBerry en af de første platforme jeg investerede i, hvilket jeg ikke har fortrudt siden.

Jeg vil i denne artikel fortælle omkring PeerBerrys fordele og ulemper, samt vise min investering hos PeerBerry.

Hvad er PeerBerry?

peerberry

Peerberry er navnet på markedspladsen som er ejet af Aventus Group.  De tilbyder lån fra Tjekiet, Letland, Polen og Georgien og har siden 2017 også haft lån fra Ukraine og Kasakhstan. Aventus Group blev grundlagt i 2009 har været profittabel lige siden opstarten. Aventus Group har mere end 500.000 kunder, og de får yderligere 16.000 nye kunder hver eneste måned.

PeerBerry startede i 2017 og har idag har over 9000 investorer oprettet hos dem. De er også kendte for deres buyback garanti, så hvis lånetagerne ikke betaler tilbage i tide, så dækker lånegiverne ved at købe lånet tilbage af dig, så du ikke får et tab, men blot kan investere i et nyt lån.

Hvem henvender PeerBerry sig til?

PeerBerry henvender sig til både nye og mere erfarne investorer som ønsker at investere i lån med korte løbetider og høje afkast. Især mange investorer bruger PeerBerry som en af deres ekstra crowdlending platforme, for at få spredt sine investeringer så meget som muligt.

PeerBerry har en glimrende og meget simpel auto Invest funktion, som også gør dem velegnet til den passive investor, som gerne vil have et højt og stabilt afkast, men ikke ønsker at bruge hele dagen på at investere, men bare vil lade sine investeringer passe sig selv. Så hvis du ligesom mig gerne vil have en passiv indkomst, så er PeerBerry et godt valg.

Fordele og ulemper

Her vil jeg forsøge at give dig et overblik over nogle af de fordele og ulemper der er ved PeerBerry, så du kender dem inden du begynder din investering hos PeerBerry.

Fordele

 • Brugervenlig platform
 • Mulighed for at sprede dine investeringer på flere lande
 • Buyback garanti
 • Nem auto Invest funktion
 • Højt gennemsnitligt afkast på over 11% årligt.

Ulemper

 • Ved store indskud, kan der gå en dag eller to før pengene er investert
 • Mindre låneudbydere end eksempelvis Mintos

Derfor investere jeg i crowdlending hos PeerBerry

PeerBerry er en af de gode crowdlending platforme af flere årsager. Derfor vil jeg lige udpege 3 punkter som jeg vil mene er værd at nævne.

 • Korte løbetider på lånene

De fleste lån på PeerBerry er forbrugslån med varigheder af 30 dage, hvilket betyder at hvis man ønsker at få sine penge hurtigt ud igen, så skal man bare stoppe betalingerne i 30 dage og så har man hele sin investering tilbage på sin konto

 • Højt afkast

Når man vælger at investere hos PeerBerry, så kan man forvente at få et gennemsnitligt afkast på over 11% årligt, hvilket er utroligt højt på så korte lånetider som ofte er på omkring 30 dage.

 • Buyback garanti

Og sidst men ikke mindst, så har PeerBerry buyback garanti på mange af deres lån, hvilket sikre dig imod dårlige betalere. Hvis der er en dårlig betaler, så vil låneudgiveren købe lånet tilbage af dig, og du vil få din investering tilbage, som du kan investere i et nyt lån. Denne funktion har gjort at jeg i over 1 år har haft et gennemsnitligt afkast på over 11% og ikke tabt en øre.

Sådan kommer du igang

PeerBerry er en af de letteste platforme at komme igang med. Det tager omkring 2 minutter, og så vil du kunne se de aktuelle lån på din nye konto.

1. Gå til PeerBerrys forside ved at klikke her

2. Klik på ”Start investing”

peerberry forside

3. Udfyld dine oplysninger og klik på ”Sign up”

peerberry oprettelse

Nu har du hermed fået din konto hos PeerBerry.

PeerBerry er uden tvivl en af de letteste platforme at komme igang med.

Min erfaring med investering hos PeerBerry

Nedenfor vil jeg gerne vise min egen investering hos PeerBerry efter 1 år, så du kan få en ide om hvad du kan forvente, når du selv kommer igang.

Jeg vil give dig et overblik over mit afkast, som jeg selv er yderst tilfreds med, selvom jeg ikke har investeret en formue hos dem endnu.

peerberry erfaringer

Afkast på min investering hos PeerBerry

Som du kan se på billedet ovenfor, så har jeg investeret 601,61 euro (4485 kr.) hos PeerBerry på nuværende tidspunkt med et gennemsnitligt afkast på 11,37% om året. 

Så jeg har altså tjent 438 kroner, hvilket er et højt afkast taget i betragtning af min investering. Det er få investering der giver så højt et afkast på hele 11,37% om året, så det kan jeg kun være godt tilfreds med.

Auto Invest strategi

Peerberry har en meget minimalistisk auto Invest funktion som du kan se nedenfor. Den er simpel at sætte op og har præcist de funktioner en auto Invest funktion skal have.

peerberry auto invest
peerberry auto invest 2
 • Jeg investere kun i lån med buyback garanti
 • Maksimalt 10 euro bliver investeret i hvert lån
 • Løbetiden er mellem 1 og 365 dage

Jeg har valgt kun at investere i de lån der har buyback garanti, da jeg ikke vil døje med dårlige betalere og tab af investeringer. Derudover så har jeg valgt at sprede mine investeringer så meget som muligt, ved at investere maksimalt 10 euro i hvert lån.

Løbetiden på mellem 1 og 365 dage er fordi min investerings horisont er lang. Her kunne jeg sagtens sætte den til mellem 1 og 30 dage, hvilket jeg vil gøre når jeg nærmere mig et tidspunkt hvor jeg vil trække mine penge ud igen.

PeerBerry indberetning til skat

Hos PeerBerry har de en let Tax Statement du kan finde under dine investeringer. Her kan du lave en rapport for året, som du kan bruge til at indberettet til skat.

peerberry indberetning til skat

Når du har fået lavet denne rapport, så kan du nemt og hurtigt bruge mine guide til indberetning af crowdlending afkast her

Konklusionen

Peerberry er et rigtig godt alternativ til andre crowdlending platforme, og er en helt ideer crowdlending platform hvis du ønsker en platform hvor du kan nøjes med at investere i lån på 30 dage men stadig få et årligt afkast på over 11% om året.

Jeg kommer ihvertfald til at forsætte med min crowdlending investering hos PeerBerry i mange år frem.

Hvis du kunne lide denne anmeldelse, så kan du også læse min anmeldelse af Fast Invest

Relaterede artikler:

Kom igang som crowdlending investor her

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Anmeldelse af Fast Invest crowdlending platform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *