Erfaring med Mintos crowdlending efter 1,5 år (2019)

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Vi har fået Mark fra www.stabilokonomi.dk til at skrive om sine erfaringer med Mintos Crowdlending efter 1,5 års investering.

(opdateret marts 2019)

Mintos

Mintos er en crowdlending platform som har base i Estland. De er blandt de største indenfor Crowdlending i Europa og har allerede fået investeret 600 millioner euro, med et gennemsnitligt afkast på 12,06 %. Dette er i sig selv et imponerede afkast. Derudover er der allerede i dag 55.000 investorer som i dag investere hos Mintos, så selvom man i Danmark ikke kender så meget til crowdlending endnu, så er det ret velkendt udenfor lille Danmark.

Jeg startede mit crowdlending eventyr med Mintos d. 31/07/17, hvilket betyder at jeg nu har investeret igennem Mintos i over 1,5 år. Jeg har været grundig i min research da mit valg faldte på Mintos, da jeg syntes at deres buyback funktion lokker en del samt deres store muligheder for at få spredt min investering på deres mere end 50 långivere.

Mine erfaringer med Mintos

Jeg lavede min første investering på 10.000 kroner hos Mintos, hvilket blev til 1338,21 euro. Jeg valgte at overføre mine penge med TransferWise, da jeg igennem tiden har betalt alt for mange gebyrer og dårlige vekselkurser. Derudover så er det faktisk super let og endnu hurtigere end at overføre igennem TransferWise, som også gjorde min opstart med Mintos hurtig og smertefri.

Nu er det 1,5 år siden at jeg startede med at investere igennem crowdlending hos Mintos og jeg har forsat med at investere igennem dem. Jeg har i dag et gennemsnitligt afkast på 11,84 hvilket jo er virkeligt godt i forhold til hvis de stod i banken. I banken havde mine penge givet et afkast på stort set ingenting. Selv i forhold til aktier, hvor man skal forvente et afkast på 7 % hvis man følger marked, så er afkastet igennem Mintos næsten dobbelt så højt.

I dag har jeg investeret i alt 15.887 kroner hos Mintos, men jeg planlægger dog at investere en del mere i platformen i fremtiden.

mintos anmeldelse og erfaring

Cashback Campaign hos Mintos

Hos Mintos, så har de lavet en cashback mulighed, så hvis du investere igennem dette link så får du 1 procent i bonus på alle dine investeringer i de første 90 dage. Denne bonus kan du selv vælge om du ønsker at investere hos Mintos eller at trække ud til andre behov.

Mintos auto invest

Jeg har valgt at benytte Mintos auto invest, da jeg ønsker at have en så passiv indtægt som muligt. Derudover så er den så let og enkelt at bruge, at enhver kan komme i gang med den. Jeg har valgt at investere i de lån som giver minimum 11 % i rente og kun lån som vare op til 12 måneder.  Dette har jeg gjort for at få så højt et afkast som muligt, dog uden at mine penge er låst i alt for lang tid. Min investering hos Mintos langsigtede, så det har ingen betydning at mine penge er hos dem i længere tid, og derfor så køre min auto Invest funktion bare helt automatisk, men det er altid en god mulighed at kunne sætte den på pause, og så vil pengene være på kontoen indenfor 12 måneder.

Jeg har valgt at investere i maksimalt 10 euro i hvert lån, for at diversificere mine investeringer så meget som overhoved muligt.

Mintos anmeldelse auto invest

Resultatet efter 1,5 år

Jeg har efter at have investeret igennem Mintos fået et afkast på 404,28 euro (3.016  kroner) på kun 1,5 år, hvilket jeg er helt tilfreds med. Især da jeg kun har investeret 15.887 kroner igennem dem indtil videre.

Jeg kommer helt klart til at investere mere i Mintos i fremtiden.

mintos anmeldelse overblik

Konklusion af Mintos

Alt i alt, så er Mintos et rigtigt godt sted at starte med at investere igennem Crowdlending, grundet deres buyback funktion, som sikre at du ikke taber dine investerede penge, da loan orginator køber lånet tilbage, hvis lånetageren ikke betaler i 60+ dage. Det er svært at finde nogle dårlige ting ved Mintos, men hvis man absolut skal finde en, så kunne man godt sætte minimums investeringen ned til mindre end 10 euro, evt. 5 euro, så man kan sprede sig endnu mere.

Og når jeg overføre mine penge igennem TransferWise, så slipper jeg også for de dyre bankgebyrer, når jeg skal overføre penge til Estland som Mintos er placeret i.

Vil du læse mere om Mintos og få 1 % ekstra kontant af det beløb du investere igennem dem så de første 90 dage,  klik her for at oprette en konto

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Sponseret

Kommentarer

  U Hansen

  (marts 20, 2019 - 5:47 pm)

  Jeg blev vældig interesseret i Mintos, men da jeg havde oprettet mig, ville de ha billede af mit pas osv…..de har ikke en dansk udgave, så jeg vil hurtigst muligt afmelde min konto igen…..hvordan gør jeg det?

   [email protected]

   (marts 21, 2019 - 6:19 pm)

   Hej Ute,

   Du kan være helt rolig. De vil have et billede af dit pas, for at sikre at du er dig, og det er af hensyn til ting som eksempelvis hvidvaskning og mange andre sikkerhedsforanstaltninger.

   Mintos er den største platform i europa, og også den med mest sikkerhed 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *