Spring til indhold

Erfaring med Mintos crowdlending efter 1,5 år (2024)

Mintos er en crowdlending platform som har base i Estland. De er blandt de største indenfor Crowdlending i Europa og har allerede fået investeret over 2 millianer euro, med et gennemsnitligt afkast på over 12%. Dette er i sig selv et imponerede afkast. Derudover er der allerede i dag 160.000 investorer som i dag investere hos Mintos, så selvom man i Danmark ikke kender så meget til crowdlending endnu, så er det ret velkendt udenfor lille Danmark.

Jeg startede mit crowdlending eventyr med Mintos for over 1,5 år siden hvilket betyder at jeg nu har investeret igennem Mintos i et stykke tid efterhånden. Jeg har været grundig i min research da mit valg faldte på Mintos, og jeg har ikke fortrudt det siden.

mintos crowdlending
Opret konto hos Mintos

⭐⭐⭐⭐⭐
Mest populære crowdlending platform i Europa
Få op til 12% i afkast om året
Perfekt for begyndere

Hvorfor investere igennem Mintos?

Mintos er en de mest kende crowdlending platforme i hele Europa. De tilbyder et af markedets højeste afkast og er for langt de fleste erfarne crowdlending investorer det fortrukne valg.

Derudover så tilbyder Mintos følgende:

 • En brugervenlig platform
 • Gennemsnitligt afkast på mere end 12% årligt
 • Simpel Auto Invest funktion
 • Buyback garanti
 • Mulighed for at investere fordelt ud på over 60 lånegivere

Mintos er derfor et glimrende valg, hvis man vil igang med sit crowdlending eventyr, eller allerede er igang med crowdlending og søger en pålidelig platform at investere sine penge igennem.

Kunne du godt tænke dig at investere igennem Mintos, så opret dig igennem de unikke links her på siden og få 1% i bonus på alle investeringer i de første 90 dage.

mintos crowdlending
Opret konto hos Mintos

⭐⭐⭐⭐⭐
Mest populære crowdlending platform i Europa
Få op til 12% i afkast om året
Perfekt for begyndere

Mine erfaringer med Mintos

Jeg lavede min første investering på 10.000 kroner hos Mintos, hvilket blev til 1338,21 euro. Jeg valgte at overføre mine penge med TransferWise, da jeg igennem tiden har betalt alt for mange gebyrer og dårlige vekselkurser. Derudover så er det faktisk super let og endnu hurtigere end at overføre igennem TransferWise, som også gjorde min opstart med Mintos hurtig og smertefri.

Nu er det 1,5 år siden at jeg startede med at investere igennem crowdlending hos Mintos og jeg har forsat med at investere igennem dem. Jeg har i dag et gennemsnitligt afkast på 11,84 hvilket jo er virkeligt godt i forhold til hvis de stod i banken. I banken havde mine penge givet et afkast på stort set ingenting. Selv i forhold til aktier, hvor man skal forvente et afkast på 7 % hvis man følger marked, så er afkastet igennem Mintos næsten dobbelt så højt.

I dag har jeg investeret i alt 15.887 kroner hos Mintos, men jeg planlægger dog at investere en del mere i platformen i fremtiden.

mintos anmeldelse og erfaring

Sådan kommer du igang

Mintos er en af de letteste platforme at investere igennem, og hvis man ønsker at oprette en konto hos dem, så tager det ikke mere end 2 minutter.

 1. Gå til Mintos forside ved at klikke her
 2. Klik på ”Get startet”
 3. Skriv din e-mail
 4. Skriv navn, adgangskode samt land og nu er din konto hermed oprettet, så du kan se de forskellige lån der er tilgængelige samt opsætte din auto Invest funktion.

Mintos Auto invest strategi

Jeg har valgt at benytte Mintos auto Invest, da jeg ønsker at have en så passiv indtægt som muligt. Derudover så er den så let og enkelt at bruge, at enhver kan komme i gang med den. Jeg har valgt at investere i de lån som giver minimum 11 % i rente og kun lån som vare op til 12 måneder.  Dette har jeg gjort for at få så højt et afkast som muligt, dog uden at mine penge er låst i alt for lang tid.

Min investering hos Mintos langsigtede, men det er altid en god mulighed at kunne sætte den på pause, og så vil pengene være på kontoen indenfor 12 måneder.

Jeg har valgt at investere i maksimalt 10 euro i hvert lån, for at diversificere mine investeringer så meget som overhoved muligt.

Mintos anmeldelse auto invest

Erfaring og Resultatet efter 1,5 år

Jeg har efter at have investeret igennem Mintos fået et afkast på 404,28 euro (3.016  kroner) på kun 1,5 år, hvilket jeg er helt tilfreds med. Især da jeg kun har investeret 15.887 kroner igennem dem indtil videre. Det er et afkast på 11,84 % hvilket er langt højere end hvad man kan forvente på aktie investeringer og andre typer investeringer.

Jeg kommer helt klart til at investere mere i Mintos i fremtiden.

mintos anmeldelse overblik

Konklusion

Alt i alt, så er Mintos et rigtigt godt sted at starte med at investere igennem Crowdlending, grundet deres buyback funktion, som sikre at du ikke taber dine investerede penge, da loan orginator køber lånet tilbage, hvis lånetageren ikke betaler i 60+ dage. Det er svært at finde nogle dårlige ting ved Mintos, men hvis man absolut skal finde en, så kunne man godt sætte minimums investeringen ned til mindre end 10 euro, evt. 5 euro, så man kan sprede sig endnu mere.

Og når jeg overføre mine penge igennem TransferWise, så slipper jeg også for de dyre bankgebyrer, når jeg skal overføre penge til Estland som Mintos er placeret i.

mintos crowdlending
Opret konto hos Mintos

⭐⭐⭐⭐⭐
Mest populære crowdlending platform i Europa
Få op til 12% i afkast om året
Perfekt for begyndere

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

7 tanker om “Erfaring med Mintos crowdlending efter 1,5 år (2024)”

 1. Jeg blev vældig interesseret i Mintos, men da jeg havde oprettet mig, ville de ha billede af mit pas osv…..de har ikke en dansk udgave, så jeg vil hurtigst muligt afmelde min konto igen…..hvordan gør jeg det?

  1. info@crowdlendingdanmark.dk

   Hej Ute,

   Du kan være helt rolig. De vil have et billede af dit pas, for at sikre at du er dig, og det er af hensyn til ting som eksempelvis hvidvaskning og mange andre sikkerhedsforanstaltninger.

   Mintos er den største platform i europa, og også den med mest sikkerhed 🙂

   Mvh
   Mark

  1. Hej Søren,

   Når du skal lave din årsopgørelse, så skal du blot indberette det afkast du har fået ved Mintos eller hvilken som helst anden crowdlending platform 🙂

   Mvh
   Mark, Crowdlendingdanmark.dk

 2. Hej Mark,

  Jeg har oprettet en konto hos mintos gennem linket på siden her og glæder mig til den 1% bonus. Men hvordan/hvornår får jeg den? Jeg har overført og investeret 190 euro indtil videre.

  Vh Christian

  1. Hej Christian,
   Rigtig spændende at du også er kommet i gang hos Mintos 🙂

   De 1% får man når pengene bliver investeret 🙂

   Mvh
   Mark

   1. Hmmm, pengene blev investeret d. 28. januar og jeg har ikke modtaget noget endnu. Hvordan vil beløbet fremgå i min Account Statement?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *