Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder (2019)

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Vi har fået Mark fra www.stabilokonomi.dk til at skrive om sine erfaringer med Mintos Crowdlending efter 8 måneders investering.

(opdateret 2019)

 

Mintos

Mintos er en crowdlending platform som har base i Estland. De er blandt de største indenfor Crowdlending i Europa og har allerede fået investeret 600 millioner euro, med et gennemsnitligt afkast på 12,06 %. Dette er i sig selv et imponerede afkast. Derudover er der allerede i dag 55.000 investorer som i dag investere hos Mintos, så selvom man i Danmark ikke kender så meget til crowdlending endnu, så er det ret velkendt udenfor lille Danmark.

 

Jeg startede mit crowdlending eventyr med Mintos d. 31/07/17, hvilket betyder at jeg nu har investeret igennem Mintos i 8 måneder. Jeg har været grundig i min research da mit valg faldte på Mintos, da jeg syntes at deres buyback funktion lokker en del.

 

Mine erfaringer med Mintos

Jeg lavede min første investering på 10.000 kroner hos Mintos, hvilket blev til 1338,21 euro. Jeg valgte at overføre mine penge med TransferWise, da jeg igennem tiden har betalt alt for mange gebyrer og dårlige vekselkurser. Derudover så er det faktisk super let og endnu hurtigere end at overføre igennem TransferWise, som også gjorde min opstart med Mintos hurtig og smertefri.

 

Nu er det 8 måneder siden at jeg startede med at investere igennem crowdlending hos Mintos og jeg har forsat med at investere igennem dem. Jeg har i dag et gennemsnitligt afkast på 11,84 hvilket jo er virkeligt godt i forhold til hvis de stod i banken. I banken havde mine penge givet et afkast på stort set ingenting. Selv i forhold til aktier, hvor man skal forvente et afkast på 7 % hvis man følger marked, så er afkastet igennem mintos næsten dobbelt så højt.

 

Mine erfaringer med mintos efter 8 måneder

 

Cashback Campaign hos Mintos

Mintos har for nyligt startet deres Cashback Campaign, hvilket betyder at hvis du investere i nogle af deres udvalgte loan organitors i lån mellem 12 og 60+ måneder, så får du en bonus kontant udbetalt på din Mintos konto. Denne bonus afhænger af løbetiden på lånene, og du kan få imellem 1 og 5 % i bonus på dine indbetalinger og geninvesteringer.

De startede deres kampagner d. 16.01-2018 og jeg har pr. dags dato fået 58 euro (431 kroner) i cashback, hvilket jo stort set er gratis penge. jeg har valgt at geninvestere alle pengene, for at opbygge min crowdlending ’’formue’’.

 

cashback campaign hos mintos

 

Mintos auto invest

Jeg har valgt at benytte Mintos auto invest, da jeg ønsker at have en så passiv indtægt som muligt. Derudover så er den så let og enkelt at bruge, at enhver kan komme i gang med den. Jeg har valgt at investere i de lån som giver cashback og kun lån som vare fra 60 måneder og op. Dette har jeg gjort for at få så høj en bonus som muligt. Derudover så er min investering hos Mintos langsigtede, så det har ingen betydning at mine penge er hos dem i lang tid.

Jeg har valgt at investere i max 10 euro i hvert lån, for at diversificere mine investeringer så meget som overhoved muligt.

 

mintos auto invest erfaring

 

Resultatet efter 8 måneder

Jeg har efter at have investeret igennem Mintos fået et afkast på 103,60 euro (771 kroner) på kun 8 måneder, hvilket jeg er helt tilfreds med. Især da jeg kun har investeret 13113 kroner igennem dem indtil videre.

Lægger man rente afkastet sammen med mit udbytte igennem cashback kampagnen sammen, så er min fortjeneste på 8 måneder hele 1202 kroner, hvilket jeg ikke ville kunne have fået andre steder.

Jeg kommer helt klart til at investere mere i Mintos i fremtiden, da jeg efter mine 8 måneder er blevet mere tryg ved platformen.

 

erfaring med mintos

 

Konklusion af Mintos

Alt i alt, så er Mintos et rigtigt godt sted at starte med at investere igennem Crowdlending, grundet deres buyback funktion, som sikre at du ikke taber dine investerede penge, da loan orginator køber lånet tilbage, hvis lånetageren ikke betaler i 60+ dage. Det er svært at finde nogle dårlige ting ved Mintos, men hvis man absolut skal finde en, så kunne man godt sætte minimums investeringen ned til mindre end 10 euro, evt. 5 euro, så man kan sprede sig endnu mere.

Og når jeg overføre mine penge igennem TransferWise, så slipper jeg også for de dyre bankgebyrer, når jeg skal overføre penge til Estland som Mintos er placeret i.

 

Vil du prøve Mintos og få 1 % ekstra kontant af det beløb du investere igennem dem samt op til 5 % i bonus igennem deres cashback garanti, så klik her for at oprette en konto

 

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *