Sådan investerer du 50.000 kroner

Sådan investerer du 50.000 kroner

 

Sådan investerer du 50.000 kroner

 

I denne artikel, vil jeg fortælle dig hvordan du investere 50.000 kroner. Grunden til at jeg vil skrive denne artikel, er fordi at der er mange som skriver til os, angående hvad de skal gøre med deres opsparing og om hvordan de bør investere den.

Til at starte med, så vil jeg fortælle hvad du ikke skal gøre med din opsparing på 50.000 kroner, og derefter hvad du rent faktisk bør gøre, og hvordan du investere dette beløb.

 

Sådan skal du Ikke investere dine penge

 

Hvis du har denne sum penge, så lad den ikke bare stå på din opsparings konto. I Danmark så er renterne som du får ved at have penge stående i bankerne meget lave, og oftest under 0,5 % om året. Så derfor får du et meget lavt afkast, ved at have dine penge stående i banken. Så lad være med at hav dem der. De vil alligevel være tilgængeligt til at bruge, så de vil alligevel ende med at blive brugt, så lad være med at have dem på din opsparings konto.

Udover dette, så lad være med at vente på at pengene forøges på kontoen, og er tilgængelige til udbetalingen på ejendoms investering. Dette råd vil du læse i mange forums på nettet, fra mange eksperter. De siger at du skal vente til at du har nok penge, til at investere i ejendom, ved at bruge disse penge som en udbetaling og derefter få et lån til resten af ejendommen. Grunden til at det er en dårlig ide, er fordi at de penge som du har på din opsparings konto nærmest tigger om at blive brugt, og til sidst så bliver de brugt og du ender med aldrig at få investeret i ejendom.

Min næste pointe er at undgå at tænke kortsigtet. Der er mange der bliver fristet, til at bruge dem og gamle med pengene(ja, jeg mener gamble) på aktiemarkedet. De prøver at investere dem, med forhåbningen om at fordoble dem til næste år, og ende med 100.000 kroner. Lad være med at gøre dette. Du ender bare med ingen penge, når dit investerings eventyr når sin ende.

 

Sådan skal du investere dine penge

 

En måde du kan investere dine 50,000 kroner, er virkeligt at finde en fantastisk investering, som jeg kommer ind på senere, såsom investering i en investeringsforening som investerer globalt. Ikke invester alt i en kategori eller investering, selvom det er en fantastisk investering på papiret, så kan du måske tabe alt på en enkelt investering.

Så lad mig fortælle dig, hvordan du rent faktisk bør investere disse 50.000 kroner. Hvis du ikke er særligt teknisk, og hvis du bare er en investor som ønsker at investere dine penge, og få dine penge til at arbejde for dig, så anbefaler jeg tre typer investeringer, som er fuldstændigt passive, med lav risiko og generere et løbende afkast hver måned eller hvert år. Disse er investeringsforeninger som investerer globalt eller i et index, ejendoms crowdfunding og crowdlending også kendt som peer to peer lending. Jeg har været inde på disse typer investeringer på denne hjemmeside, men jeg tager dig lige på en lille tur med disse investeringer.

 

1. Investeringsforeninger

 

Investeringsforeninger med udbyttebetaling er, når du investere i forening med andre. Når du får spredt din investering igennem en investerings forening, så spreder du øjeblikkeligt din investering, og samle ikke alle æg i én kurv. Udover dette så får du udbetalt udbytte år efter år, så din investering vil vokse, og dit udbytte bliver højere hvert eneste år. Denne type investering er den første som kan anbefales.

 

2. Ejendoms crowdfunding

 

Den næste investering er ejendoms investering igennem crowdfunding. Dette betyder at du sammen med andre låner penge til et ejendoms projekt, og får månedlige afdrag. Dette er en fuldstændig passiv måde at investere i ejendom. Her er nogle af de populære platforme eksempelvis Crowdestate eller Bulkestate.

 

3. Crowdlending og peer to peer lending investering

 

Og til slut, så er den tredje måde som jeg ville investere 50.000 kroner er crowdlending og peer to peer lending investering, hvor du rent faktisk låner penge ud til andre folk, og hvor du til gengæld får renter til gengæld. Som jeg skrev længere oppe, så bør du ikke investere alle dine penge i den samme type investering. Hvis noget går galt med Crowdlending og peer to peer lending, så kan du risikere at folk ikke kan betale dig tilbage igen. Dette betyder at dine afkast vil falde og din indkomst vil falde sammen med afkastet. Så det betyder at du har investeret dine 50.000 kroner, men du får ikke noget ud af det. Af crowdlending og peer to peer lending investering så kan fremhæves Mintos og PeerBerry som er nogle af de mest populære platforme, med afkast på i gennemsnit 12 % om året.

 

Spred din investeringer

 

Jeg vil anbefale at sprede dine penge i disse tre typer investeringer. Den lette måde ville være at dele de 50.000 kroner i en tredjedel udbyttebetalende investerings foreninger, en tredjedel i ejendoms crowdfunding og en tredjedel i crowdlending og peer to peer lending investering. Men det er ikke det jeg vil anbefale.

Jeg vil i stedet anbefale at investere 50 % i udbyttebetalende investeringsforeninger, så 25.000 kroner er investeret i disse investeringsforeninger. I ejendoms crowdfunding ville jeg investere 12.500, som svare til 25 % af den samlede sum, og i crowdlending og peer to peer lending investering ville jeg investere 12.500 kroner, som svare til de sidste 25 %. Dette vil give dig en meget spredt portefølje, som giver dig et ligeligt fordelt afkast i hver af de forskellige typer investeringer.

Der er selvfølgelig strategier til hvordan du investere i de forskellige kategorier, og du kan tjekke nogle artikler ud på siden her, og hvis du har nogle spørgsmål så skriv dem meget gerne i kommentarerne nedenfor.

 

Relaterede artikler:

Sammenlign Crowdlending og peer to peer platforme

Ny i crowdlending investering? Strategier og råd

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *