Spring til indhold

Robocash crowdlending – Anmeldelse

Bølgen af nye crowdlending platforme ser ikke ud til at have en ende. Robocash reklamere med at de har buyback garanti med helt op til 14 % i rente om året. Dette er et af markedets højeste afkast med buyback garanti, hvilket uden tvivl er interessant for os investorer. Dette vil vi naturligvis ikke gå glip af, og derfor har vi oprettet en konto for at se hvordan deres platform fungere. Registreringen var hurtig og let. Igennem oprettelses proceduren bliver man spurgt efter identitets dokumenter som de lover at godkende indenfor en hverdag, dog kan man allerede sende penge til sin konto mens man venter.

Hvem står bag Robocash

Robocash er en del af den russiske lånegiver Zaymer, som blev grundlagt for 7 år siden af Sergey Sedov. Zaymer operere i Kasakhstan, Rusland og Spanien. Platformen er lokaseret i Letland, nærmere bestemt Riga, men bliver styret fra Rusland af. Dette betyder også at man skal være opmærksom på at der kan være lidt tidsforskel og lokale helligdage når man kontakter deres support team. Hvis man ser på nedestående billede, så kan man også se deres forventninger om vækst fremover.

robocash crowdlending anmeldelse

Buyback garanti

De fleste lån er kortsigtede, og sikret med buyback garanti. Buyback hos Robocash betyder at hvis et lån er gået over tid i mere end 30 dage, så bliver din afbetaling samt renter tilbage betalt til dig som investor.

Auto Invest funktion

Der er ikke mulighed for at investere manuelt hos Robocash. Du kan kun bruge auto Invest, hvilket også ser ud til at fungere rigtig godt. Du kan selv justere dine indstillinger, og specificere præcist hvilke form for lån du ønsker at investere i. Du kan bestemme hvor meget du vil investere i hvert lån, hvilken rente niveau du ønsker, hvor du her kan sætte den til 14 %, du kan også vælge kun at investere i lån på op til 30 dage hvilket er en god funktion hvis du vil have mulighed for at kunne trække dine penge ud indenfor meget kort tid.

Du kan se hvordan auto Invest funktionen ser ud på billedet nedenfor:

robocash auto invest

Alt i alt har Robocash en auto Invest funktion, som har de funktioner som man som investor har behov for, så man kan opnå en ret passiv investering med højt afkast, og du kan læne dig tilbage, mens du kan læne dig tilbage og se pengene tikke ind på din konto.

Konklussion

Folkene bag Robocash har lagt en stor mængde arbejde i at lave en så funktionel platform som overhoved muligt. Efter min mening, så er dette lykkes da jeg endnu ikke har oplevet nogen udfordringer med platformen. Dette er en smule overraskende, eftersom at det er en ret ny platform. Det kunne godt se ud til at de har fået rettet fejlene inden de lancerede og i opstarten. I starten reklamerede de med at der var mulighed lån op til 16 % i afkast, hvilket dog senere blev lavet om til 14 % da der aldrig var nogen tilgængelige på deres markedsplads.

Alt i alt, så er Robocash en rigtig god platform og jeg tror uden tvivl på at det kommer til at blive en voksende platform som der kommer fart på fremover.

Hvis du gerne vil læse mere om Robocash, så kan du oprette din konto på under 2 minutter ved at klikke her

Relaterede artikler:

Kom igang som crowdlending investor her

Hvad er buyback garanti i crowdlending?

Valg af crowdlending platform

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *