Spring til indhold

Renters rente med crowdlending investering

Crowdlending er blevet mere og mere interessant for investorer, fordi de kan få et stort udbytte og et godt afkast. Udover at renterne og afkastet ved investering i crowdlending er konkurrence dygtigt i forhold til andre investeringsformer, så tillader crowdlending også at du kan være din egen bank og tage renter for at udlåne dine penge.

Peer to peer lending, som crowdlending også er kendt som er fortrukket for de investorer som vil tjene penge på deres opsparing, og ønsker at spore sin investering meget let.

Renters rente – Få dine penge til at arbejde for dig!

Renters rente er grunden til at det er langt lettere at forblive rig, end det er at blive rig. Jo flere penge du har, jo flere penge tjener du. Hvad er renters rente? Når du starter med din egen låne portefølje når du starter med crowdlending, så starter du ud med dit første investerede beløb. Derefter får du renter for din investering, hvilket kan ske dagligt, månedligt, hvert kvartal eller lignende. I den kommende periode, så vil dine renter også forrentes (dette er super godt) hvilket betyder at du tjener renter på dine renter.

Eksempel på renters rente

Som eksempel, hvis du lader 100 kroner stå på din konto, som normalt har 1 % i rente. Så vil du tjene 1 krone på dine 100 kroner. Dette er din første investering i første år. Efter år 1, så vil du nu have 101 krone, hvilket inkludere renterne fra år 1.

Spørgsmålet er nu, hvad du vil have efter år 2. Hvis du troede at du ville have 102 kroner, så tager du fejl. Svaret er 102,01 krone. Den ekstra øre komme fra renters rente. Dette er fordi at du ved år 2 tjener 1 % i rente på 101 kroner, og ikke bare 100 kroner.
Og hvad så, tænker du nok nu. ’’Jeg tjente en ekstra øre’’. Ja, det er fordi du ikke bør investere dine penge på en konto som kun giver dig 1 % i rente. Og du bør ikke investere i kun 2 år. Og du bør helt klart investere mere end 100 kroner.

Kan crowdlending gøre dig rig med renters rente?

Lad os lige ændre disse tal, og se hvor meget du rente faktisk kan tjene. Lad os sige at du lægger 2000 kroner i en crowdlending investering som giver 10 % i rente (hvilket hos de fleste crowdlending platforme uden tvivl er muligt at opnå). Derefter lægger vi dem i min renters rente udregner, og ser hvor mange penge du vil tjene over 45 år. Hvor mange penge tror du det er? Måske 5000 kroner? 10.000? Prøv igen. Svaret er 145.780,97 kroner.

Renters renter er utroligt. For hver krone du lægger i dag, bliver flere hundrede kroner om få årtier. Renters rente, er årsagen til at du bør starte med at investere tidligt. Hvad sker der hvis du venter 5 år med at investere, i stedet for at gøre det i dag? Så ville du kun have 90.518,51 kroner. Ja, det er helt rigtigt. Du har tabt 55.000 kroner fordi du var 5 år for sent. Invester tidligt. Invester i dag. Når du først er begyndt at investere, så vil dine penge gøre alt arbejdet for dig.

Vil du være rig? Invester dine ekstra penge i dag, og ikke rør dem indtil du er 65 år. Gør din pensions opsparing spændende at få.

Og hvis du ikke vil vente i så mange år, så behøver du heller ikke. De fleste crowdlending platforme såsom eksempelvis Mintos eller PeerBerry giver renter på 12+ % og hvis du bare vælger at investere et lille beløb fast hver måned i 5-10 år så vil din investering vokse for hvert eneste år. Begynd hellere i dag i stedet for at vente til i morgen.

Obs: Disse tal har ikke medregnet inflation. Inflation er normalt på omkring 3 % og hvis du medregner inflation i renters rente, så vil dine 10 % være 7 % i stedet. Ved at tjene 7 % i 45 år, så vil dine 2000 kroner blive til 29.948,92 kroner. Ikke helt så meget, men langt bedre end 2000 kroner. Og hvis du i dag har dine penge på en opsparings konto, så taber din opsparing værdi hvis den ikke har en rente på over 3 %. Så skynd dig at komme i gang med at forrente dine penge med renters rente i stedet for at lade dem tabe værdi på din opsparings konto.

En lille sjov beregning

En lille sjov beregning at slutte af på. Hvis du har 93 øre i din bankkonto, hvor du får 2,25 % i rente i 1000 år. Gæt hvor meget dine 93 øre er blevet til? 4.3 milliarder. Spar et par kroner op til din tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip oldebørn og gør dem super rige!

Relaterede artikler:

Kom igang som Crowdlending investor

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Valg af crowdlending platform

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *