Spring til indhold

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Lige nu tænker du måske ’’Jeg overvejer at bruge crowdlending som investering.’’ Eller måske er du på rette vej og overvejer at investere, og maksimere dine afkast og selv kontrollere din risiko.

Lad os tage et kig på andre typer investeringer, for at forstå hvordan crowdlending som en investering fungere.

Andre typer investering

  1. Opsparing og højrente kontoer kan ikke slå inflationen.
  1. Obligationer? For almindelige dødelige mennesker, med en almindelig løn så giver de ikke et afkast vi overhoved kan mærke i vores økonomi.
  1. Aktier og investeringsforeninger? En diversificerede investerings portefølje af aktier og investeringsforeninger, som man køber og beholder på den lange bane er anset af de fleste traditionelle investorer, for at være den klogeste mulighed når vi snakker investering. Dog så spiller timingen meget ind, i den overordnede succes af din portefølje, når det er på tide at gøre klar til pensionering. Selv hvis du bruger en gennemsnits indkøbs strategi, hvor du køber ind hver eneste måned i gode firmaer eller investeringsforeninger hver eneste måned, hvert kvartal eller hvert halve år i de næste 20 år.
  1. Crowdlending? Dette er netop hvad crowdlendingdanmark.dk forsøger at informere om. Typiske peer to peer kampagner, som de også hedder, løber i perioder fra 1 til 60 måneder, hvor der månedligt kommer udbetalinger af dine renter og afbetalinger på lånet. Det effektive afkast i procent, er sandsynligvis højere end obligationer og endda aktier samt investeringsforeninger.

Hvis du overvejer at investerer nogle af dine penge i crowdlending platforme som Mintos eller Fast Invest, så tilhøre du den kategori af folk, som er villig til at tage imod de nye ændringer der er kommet i den store verden indenfor investering.

Hvordan skal du investere i crowdlending?

Her er nogle retningslinjer, hvis du er klar til at starte med at investere i crowdlending kampagner:

  1. Hold dig til en forudbestemt procentdel af din investerings portefølje, når du investerer i crowdlending.

De bedste investerings rådgivere i verden, diversificere sig selv ordenligt. Du gør klogt i at følge dem! At være overinvesteret i crowdlending, som en almindelig investor, åbner chancen for at du kan tage mere risiko end du endeligt ønsker.

  1. Lån ikke penge med ’’billige’’ renter, for at investere dem i crowdlending kampagner, som giver et højere renteafkast end det koster dig når du låner.

Hvis du overvejer at bruge denne strategi, som også er kendt som gearing, så lad være. Det virker meget godt indtil det ikke gør længere.

Hele essensen i crowdlending, er at investere i gælden for en virksomhed eller en privatperson på den korte bane. Almindelig fornuft fortæller os at optage gæld (ved at låne penge) for at låne penge ud til virksomheder, i jagten på et højere afkast, er simpelthen uklogt.

  1. Vær opmærksom på at tingene ændrer sig hurtigt på den korte bane.

Hele crowdlending industrien vil forsætte med at udvikle sig. Økonomiske institutioner og regulatorer holder også øje med dette område meget tæt. Tingene kan ændre sig meget pludseligt. Du er måske godt tilfreds med din nuværende crowdlending platform og deres gebyr struktur eller funktionalitet i dag, men de kan måske være anderledes i morgen.

  1. Se crowdlending som en del af din langsigtede investerings strategi.

Spørgsmål som du bør spørge dig selv er: Er din crowdlending platform fyldestgørende i forhold til dine krav? Vil crowdlending være til fordel for både investorer og lånetagerne?

Og på langt sigt, vil crowdlending platformene forsætte med at udvikle deres produkt og derved tilpasse sig samfundet?

Det tror vi bestemt på hos Crowdlendingdanmark. Vi glæder os til at høre fra dig på din rejse som en investor i crowdlending kampagner i fremtiden!

Hvilken platform bør du vælge?

Der findes utroligt mange platforme derude, men hvis jeg absolut skal fremhæve nogle, som kunne være interessant for nye og erfarne investorer, så må det være Mintos og Fast Invest

Mintos

Mintos er en af de største crowdlending platforme, og mest veletablerede i Europa, og tilbyder et stabilt afkast, samt har buyback garanti.

Vil du prøve Mintos og få 1 % ekstra kontant af det beløb du investere igennem dem, så klik her for at oprette dig

Fast Invest

Fast Invest startede også i 2015, somme tid som Mintos gjorde, og har et af markedets højeste afkast på deres lån, med op imod 16 % om året.

Vil du prøve Fast Invest, så kan du oprette en konto på under 2 mintter. Klik her for at oprette dig.

Relaterede artikel:

Hvad er crowdlending?

Sammenlign Crowdlending og peer to peer platform

Fordele og ulemper med crowdlending investering

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *