Spring til indhold

Kom hurtigt igang med crowdlending – læs her

Mange crowdlending investorer kan godt lide at søge lån som er særligt gode. De bruger timevis på at finde de absolutte bedste crowdlending lån på alle crowdlending og peer to peer investerings platformene. Desværre så er det ikke altid at investorer har en masse tid, som de kan sætte til side, til at finde de udlåns muligheder som genererer de bedste afkast. Derfor så søger mange crowdlending investorer muligheder som genererer et godt afkast, er simple og ikke tager særligt lang tid at håndtere.

Vi tror på at den bedste mulighed for folk som har ’’flere penge end tid’’ er at investere i platforme som tilbyder både buyback og auto Invest muligheder. For at diversificere risikoen, så anbefaler vi at sprede din investering på mindst 2 platforme.

Invester i lån med buyback garanti

Mange crowdlending sider tilbyder lån med buyback garanti. Dette betyder at hvis lånetageren mangler et bestemt antal betalinger, så vil långiveren købe lånet tilbage fra investoren og betale den manglende betaling inklusiv renterne som du ville have modtaget. Långiveren også kendt som loan orginatoren kan gøre dette, fordi de tager en højere rente fra lånetageren (i de fleste tilfælde, en betydeligt højere rente) og derefter betaler investorerne tilbage.

Det kan som regel ikke betale sig at udvælge hvert eneste lån som giver buyback garanti, eftersom at det højest sandsynligt ikke giver et højere afkast. Årsagen til dette er, at renterne som regel er meget lignende hinanden og at buyback garantien dækker de tabene fra ubetalte lån. Vi syntes i stedet for, at det er vigtigt at udvælge hvilke platforme som man skal investere i, og diversificere på mange forskellige lån.

Brug auto Invest funktionen

Vi er store fans af auto Invest værktøjer. Da crowdlending investorer løbende får afbetalinger og rente betalinger fra de lån som de har investeret i, så er det nødvendigt at købe nye lån løbende, for at holde sin portefølje fuldstændig investeret. Auto Invest værktøjerne søger for at denne proces sker helt automatisk. For investorer med meget lidt tid til overs, så er auto Invest nødvendigt for at spare tid og for at undgå at skule logge ind på hver platform ofte, for at investere manuelt.

Med en auto Invest funktion, så bliver din investering altså fuldstændig passiv.

Hvad er mulighederne?

De crowdlending sider nedenfor, passer perfekt til investorer som søger et afkast på over 10 % om året, og tilbyder tidsbesparende funktioner såsom buyback garanti og auto Invest værktøjer. For at diversificere risikoen, så vil vi anbefale at sprede investeringen ud på mere end én af disse sider, gerne 2 eller 3. Ved at sprede investeringen til mere end en side, diversificere du risikoen væk for at en lånegiver løber ind i økonomiske problemer og derved ikke har mulighed for at kunne opfylde sine buyback forpligtelser.

Crowdlending Platforme

Der findes utroligt mange crowdlending platforme derude, men der er nogle der er mere kendte end andre. Du bør som udgangspunkt ikke investere i en fuldstændig ukendt crowdlending platform, så derfor kan du på listen nedenfor se de forskellige større platforme, som du bør kigge nærmere på.

Kom hurtigt igang med crowdlending - læs her do finance

Do Finance

Do Finance er en ny side, som tilbyder polske forbrugslån med renter på 12 %. Do Finance tilbyder lån med buyback garanti (så snart at der mangler en tilbagebetaling, så køber de lånet tilbage fra dig igen inklusiv renterne) og auto Invest værktøjer, hvilket betyder at de er en god mulighed for investorer som søger høje afkast samt en simpel investerings proces. Et perfekt alternativ, hvis du er ny indenfor crowdlending verdenen

Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her.

 

Kom hurtigt igang med crowdlending - læs her peerberry

PeerBerry

PeerBerry er et nyt crowdlending website som er startet af Aventus Group. Aventus har indtil for nyligt haft deres lån på Mintos, men de har nu lanceret deres egen crowdlending platform. Aventus har opereret i 8 år og har 500.000 kunder i 6 lande. PeerBerry tilbyder lån med renter på 12 % og med 60 dages buyback garanti og auto Invest funktioner. Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her. 

 

Kom hurtigt igang med crowdlending - læs her robo cash

Robo.Cash

Robo.Cash er en relativt ny crowdlending platform som tilbyder høje afkast (12-14 % ) sammen med buyback garanti og auto Invest værktøjer. Volumen på siden har vokset kraftigt igennem 2017 og investorer har reporteret gode oplevelser med platformen. Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her.

 

Kom hurtigt igang med crowdlending - læs her viainvest

Viainvest

Viainvest tilbyder lån som stammer fra medlemmer af Via SMS group. De har opereret siden 2009 og operere i Polen, Letland, Spanien og Tjekkiet. Viainvest tilbyder lån i Euro med en typisk rente på 10 %. En ting som man skal lægge mærke hos Viainvest er at det er en af de få sider som kræver at du skal indsende et ’’Tax Certificate’’ til Viainvest. Denne erklæring kan du få ved at logge ind på selvbetjening på skat, og bede om en erklæring på at du er fuldt ud skattepligtig i Danmark.  Gør du ikke dette, vil du både betale skat af dine renter i Danmark og Letland. Dog er siden super let at bruge og er bakket op af en ’’Group’’ som er større end nogen af de andre konkurrenter. Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her.

 

Kom hurtigt igang med crowdlending - læs her mintos

Mintos

Mintos er en af de største Europæiske investerings sider, med lån fra over 55 forskellige lånegivere (loan orginators) tilgængeligt. Vi er store fans af Mintos, og de er en af de bedst anmeldte crowdlending sider. Mintos har et auto Invest værktøj med mange forskellige parametre og filtre, som man kan vælge. Dog kommer alle lån ikke med buyback garanti. Det er dog virkeligt let at sætte en auto Invest op, som bare vælger lån med buyback garanti. Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her.

Relaterede artikel:

Hvad er crowdlending investering? Læs denne artikel og få svar

Hvad er buyback garanti i crowdlending?

Overfør penge billigt til udlandet – Overførsel med TransferWise

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *