Crowdestate ejendoms investering – Invester i ejendomme

Crowdestate ejendoms investering – Anmeldelse af platformen

Crowdestate ejendoms investering – Anmeldelse af platformen

 

I dag vil vi tale lidt omkring Crowdestate. Crowdestate er en crowdlending eller nok nærmere en crowdfunding platform som opererer i Letland og Estland. Den blev grundlagt i 2014 og har fået etableret 69 projekter, og der er blevet investeret over 30 millioner Euro, fordelt ud på 18.000 investorer. Det årlige afkast ligger i gennemsnit på 23 %.

Crowdestate giver dig mulighed for at investere i ejendom, og lave ejendoms investeringer uden at skulle købe lejligheder for flere millioner kroner. Du kan investere i ejendoms projekter for helt ned til 100 euro pr. projekt. Crowdestate har kort sagt gjort ejendoms investering tilgængeligt for enhver, på en enkel og professionel måde, som alle har råd til at være med på.

 

Proces for nye projekter

Som du kan se på platformen, så er der kun et lille antal projekter tilgængeligt. Der er i gennemsnit omkring 1-2 projekter om måneden, men til gengæld så er projekterne ret store og har en størrelse på flere hundrede tusinde euro.

Når der kommer et nyt projekt på platformen, så har investorerne 24 timer til at blive bekendt med projektet. Dette betyder at læse informationerne, stille spørgsmål osv. Dette er efter min mening ret fint og øger troværdigheden overfor investorerne, så de kan blive ordenligt bekendt med det projekt som de potentielt skal investere i. Efter de 24 timer, så er projektet åbent for investeringer. Når projektet bliver fuldt finansieret, så bliver det lukket igen. Minimumsinvesteringen er 100 euro i hver investering.

 

Hvilken slags projekter er der tilgængelige?

Der er en masse ejendoms projekter som forsøger at bygge store komplekser. Dog er formålet med projekterne varierende. Som eksempel kan du investere i et ejendoms kompleks, hvilket indeholder mere end 50 lejligheder, i et højt prisniveau. Projektets kan have en varighed på 30 måneder, og der kan i dette eksempel gå 12 måneder før du får den første renteindtægt.

Du kan i projekternes beskrivelser se en masse af disse data, analyser og exitplaner. Det ser yderst professionelt ud. Dog er den letteste måde at få en følelse af platformen ved oprette en konto og tjekke projekterne ud selv.

 

Hvem kan investere igennem Crowdestate?

Markedspladsen er åben for investorer fra hele verden. Du skal blot lave en overførsel til platformens bank i Estland. Her kan du vælge at overføre dine penge igennem banken, som tager nogle høje gebyrer for udlands overførsler. Bankerne er også kendt for at tage nogle skjulte gebyrer i vekselkursen, hvilket gør det endnu dyrere at bruge dem. Du kan i stedet også vælge at bruge TransferWise som er betydeligt billigere end banken, og tager et fast gebyrer på 0,5 %. Den eneste restriktion for at bruge TransferWise er, at du skal være minimum 18 år.

 

Opret en konto, og få din egen følelse med platformen. Klik her for at oprette

 

Auto Invest funktion

Da Crowdestate startede havde de kun mulighed for at man manuelt skulle udvælge sine projekter, som beskrevet ovenfor. De sidste projekter bliver fuldt investeret indenfor få minutter efter de bliver lagt op. Dette bliver gjort med deres auto Invest funktion, hvor du kan sætte beløbet du vil investere, længeden af investeringen og hvad du minimum vil have i rente på din investering. Ifølge Crowdestate så vil der i den kommende tid komme flere og flere projekter som kan investeres i.

For tiden ligger afkastet på omkring 10 % eller mere, med projekter på under 1 million euro, hvilket gør det svært at byde manuelt, eftersom platformens investorer bruger auto Invest funktionen og derfor får investeret projekterne nærmest med det samme.

Derfor vil jeg anbefale dig at sætte din auto Invest op med dine egne kriterier, når du skal i gang med at investere i deres ejendomme. Et eksempel kan være at ville have minimum 12 % i afkast og have en længde på mindre end 24 måneder.

 

Secondary market er (forsat) lukrativt

Crowdestate har for nyligt lanceret deres ’’Secondary market’’ Et secondary market er kendt fra mange crowdlending platforme, som et sted hvor du kan sælge dine udlån, hvis du gerne vil have realiseret noget kapital og få dine penge fri igen.

At sælge og købe lån på deres secondary market er på nuværende tidspunkt helt uden gebyrer og er derfor gratis, hvilket forhåbentligt forbliver sådan. For at skulle kunne sælge et projekt, så skal projektet stå som ’’settled’’, altså afsluttet. Derefter kan du sætte prisen ved at klikke på ’’sell’’. Du skal bekræfte salget med en kode, som du modtager på din telefon.

 

Konklusion

Crowdestate er efter min mening en professionel platform som har fået utroligt mange gode anmeldelser af erfarende investorer. Det er en let måde at komme i gang med ejendoms investering for en meget lille start investering på helt ned til 100 euro. Og med et afkast på op til 15 % så fejler afkastet heller ikke noget.

 

Opret en konto, og få din egen følelse med platformen. Klik her for at oprette

 

Relaterede artikler:

Kom igang som crowdlending investor her

Hvad er crowdlending investering? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *