Bulkestate ejendoms investering – Invester i ejendomme

Bulkestate ejendoms investering – Invester i ejendomme

 

Bulkestate ejendoms investering – Invester i ejendomme

I dag vil vi introducere en ny platform for dig, nemlig Bulkestate. Bulkestate er en Letlandsk platform, som er specialiseret i ejendom og ejendoms crowdfunding.

Minimus investeringen er 50 euro og er åbent for både virksomheder og privatpersoner. Derudover så er renterne op til 15 % om året, hvilket man ikke kan være utilfreds med.

Hvis man skal sammenligne platformen med en anden lignende platform, så minder platformen meget om Crowdestate, da de også udøver ejendoms investering på nærmest præcist samme måde. Bulkestate gør det simpelt og let for dig, at investere i ejendomme, uden alt det administrative besvær der kan medfølge, når man investere i ejendom.

 

Hvem kan investere på Bulkestate og hvordan registrere man sig?

Investering på Bulkestate er åbent for alle, som er mindst 18 år gammel. Der er også mulighed for at investere som virksomhed. Der er ikke nogen begrænsning for hvilket land du befinder dig i, og det tyder heller ikke på at det skal være en bank konto indenfor EU.

At registrere sig er hurtigt og let, hvis du ved hvordan du starter. Du skal blot klikke på ’’login’’ i højre hjørne i toppen, og så vil et vindue åbne hvor eksisterende investorer kan logge ind. I bunden af vinduet vil du se at der står sætningen ’’ Or register if you are a new user’’, klik på den og start registreringen.

Det tager kun 2 minutter, og så er du oprettet og kan fortage din første investering.

Bulkestate er velegnet til dig, som ønsker at forøge din investerings portefølje med ejendomme, men ikke ønsker at blive ringet op kl. 3 om natten fordi din lejers vandhane drypper, og gerne vil have en stabil investering.

Hvis du gerne vil prøve at investere igennem Bulkestate, så kan du oprette en konto på under 2 minutter ved at klikke her. 

 

Hvordan investerer man?

Som tidligere nævnt, så er minimums investeringen hos Bulkestate sat til 50 euro, hvilket er meget lavt, og noget som de fleste kan være med på, da det koster betydeligt mere at investere i sin egen investeringsejendom. At investere er ret let, da du bare skal tjekke projekterne ud og klik på ’’Invest now’’ knappen, hvor du efterfølgende taster det beløb ind, som du ønsker at investere. Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at overføre med bankoverførsel. Du får betalings instruktionerne på e-mail automatisk, og du har også mulighed for at downloade kvitteringen for at få den med det samme. Du har derefter 72 timer til at udføre betalingen, ellers bliver dit bud annulleret.

For at få en hurtigere bekræftelse på din investering, så kan du få en bekræftelse på din overførsel igennem banken. Dog er dette ikke nødvendigt for særligt mange nu om dage, da bankoverførsler er ret hurtige.

Du har dog mulighed for overførsel igennem TransferWise, hvilket kan begrænse gebyrerne som banken tager for udlands overførsler. Du kan læse vores guide om TransferWise her

 

Ingen buyback garanti

Der er ikke direkte buyback garanti, dog er der stillet garanti i projekterne med andre ejendomme som sikkerhed, hvilket giver øget sikkerhed. Hvis et lån ikke bliver betalt tilbage, så bliver grundende muligvis beslaglagt. Dette giver en god sikkerhed som investor, og er næsten lige så godt som buyback garanti.

 

Auto invest funktion

Muligheden for at bruge auto Invest funktionen kom i april 2018. Det er super brugervenligt, og giver dig mulighed for at vælge maksimum investeringsbeløb, minimums afkast og maksimum løbetid.

 

Konklusion

Hjemmesidens layout er rigtig godt, og det er renterne også hos Bulkestate. Der er ikke voldsomt mange projekter, men antallet forøges hele tiden, og kvaliteten er forsat høj. Bulkestate er en af de letteste peer to peer crowdfunding platforme for investorer. Man kan registrere med blot, facebook, email eller almindelig kontakt info og blive en investor.

Ejendoms projekter fra Bulkestate giver en yderst attraktiv rente, med helt op imod 13 – 15 % hvilket er meget svært at slå.

Du kan registrere dig hos Bulkestate ved at klikke her

 

Relaterede artikler: 

Kom igang som crowdlending investor her

Hvad er crowdlending investering? Læs denne artikel og få svar

Valg af crowdlending platform

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *