Mintos crowdlending – Anmeldelse

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

 

Mintos crowdlending – Anmeldelse af platformen

 

Mintos er en klart en af de mest kendte og mest populære crowdlending platforme i Europa, og det er ikke uden grund. Mintos har lige fra starten af haft en vækst som er ulig andre platforme og investorer deler deres erfaringer med mintos. De startede i 2015 i Letland og der er allerede blevet investeret over 600 millioner Euro igennem platformen, hvilket også viser hvor populær platformen er. Det hjælper dog også, at du skal som investor forvente et afkast på omkring 12 % om året, hvilket også er virkelig højt.

 

Hvis man ser på antal investorer, så er de allerede oppe på 55.000 investorer verden over, hvilet taler sit eget sprog omkring hvor populært deres crowdlending platform er blevet. Vi vil forsøge at komme op med fordele og ulemper når man investere hos Mintos og give dig et overblik overplatformen i denne artikel.

Dengang Mintos tog sine første spadestik, så var deres fokus lån som kun havde pant i ejendomme, og de havde ikke buyback garanti som de i dag er meget kendte for.

Det der adskiller Mintos fra andre aktører på crowdlending marked, er at de ikke selv udbyder deres lån, men faktisk har en masse loan orginators (lånegivere), og her er Mintos bare formidler så de kan forbinde lånegiveren og investorerne.

 

Du kan oprette en konto hos Mintos på 2 minutter og så får du 1 % i bonus på dine investeringer i de første 90 dage ved at klikke på linket her

 

 

Vi skriver lige kort hvad crowdlending her nedenfor, hvis du er helt ny indenfor denne type investering.

 

Hvad er crowdlending?

 

Igennem de seneste år, er der vokset en ny investeringsform op som hedder crowdlending. Hvad er crowdlending så? Crowdlending er når en stor mængde af folk går sammen om at låne deres penge ud til virksomheder eller privatpersoner. Altså i korte træk, kan du som privatperson få lov at lege bankens rolle og investere dine penge imod en rente til gengæld. Crowdlending platformen, som i denne artikel er Mintos står for alt det administrative papirarbejde og inddrivelse af pengene, så du bare skal læne dig tilbage og se renterne tikke ind på din konto. Det lyder da ret godt, ikke sandt? Men man skal naturligvis huske, at ved alle former for investeringer, så er der en risiko.

 

Mintos Buyback garanti

 

Mintos tilbyder Buyback garanti, som er et vilkår som træder i kraft hvis de lån du investere i, går 60 dage over tid. I sådan et tilfælde, så vil Mintos købe lånet tilbage helt automatisk. Det er dog ’’loan orginators’’ som rent teknisk køber lånet tilbage igen. Her får du både den manglende betaling inklusiv de renter som du mangler at modtage.

 

Mintos crowdlending investering – fordele og ulemper

 

Fordele

 

  • Sikre lån
  • Buyback garanti
  • Attraktivt afkast på gennemsnitligt 12 % og kan komme op omkring 18 %
  • Ingen gebyrer ved oprettelse
  • Et højt antal af aktive lån
  • God support for investorer. Du får hurtigt svar hvis du har spørgsmål.
  • Hurtig pengeoverførsel 1-2 dage – Vi anbefaler at du overfører penge med TransferWise
  • Brugervenlig platform, som er hurtig at komme i gang med
  • Mobilvenlig som andre platforme har problemer med.

 

Ulemper

 

  • Der er altid en risiko ved investering.

 

Det er lidt svært at finde en masse ulemper hos Mintos, da de virkelig har skabt en service, som er mange af sine konkurrenter overlegne.

 

Hvem kan investere hos Mintos?

 

Alle lande i EU er åbne for investorer hos Mintos, hvilket naturligvis også inkluderer Danmark. Derudover så kan alle helt nye investorer også nyde af, at det er super let at oprette en bruger og komme i gang. Mintos er både for den nye investor, men også den mere erfarne investor som rent faktisk lever af at investere.

En vigtig ting at huske på når du skal i gang med at investere hos Mintos er at de har base i Letland, hvilket gør at hvis du skal overføre penge fra banken, så kan det blive ret dyrt for dig. Derfor anbefaler vi at du overfører dine penge billigt til udlandet igennem en platform som eksempel TransferWise, som er en af de mest kendte overførsels services. Læs vores guide om TransferWise her.

 

Strategi

 

Hvis Mintos kan du få lån som giver op til 20 % i rente, men her skal du være opmærksom på at de ikke er med Buyback garanti. Den strategi som vi anbefaler både nye og mere erfarne investorer, er meget simpel. Invester kun i lån med buyback garanti, og sørg for at sprede dine lån mest muligt på flest mulige loan orginators, og invester max 10 euro i hvert lån. Derudover så bør du indstille din auto Invest til ikke at investere flere gange i samme lån.

Derudover så kan du også, hvis du ønsker at opnå deres cashback garanti, som er beskrevet nedenfor, sætte din auto invest til at investere i de lån med cashback. Cashback er nærmest gratis penge, så det kan man lige så godt udnytte de tilbyder.

Følger du overstående guide, burde du let kunne få et afkast på mellem 11 og 13 % med din investering.

Du kan oprette en konto hos Mintos på 2 minutter og så får du 1 % i bonus på dine investeringer i de første 90 dage ved at klikke på linket her

 

 

Bonuser og cashback hos Mintos

 

Mintos køre med en bonus på 1 % ekstra af dit investerede beløb i de første 90 dage, hvis du opretter din bruger igennem dette link.

Derudover så startede de også i starten af 2018 med cashback, hvor du som investor kan få op til 5 % i bonus, hvis du investere i udvalgte lån med lang løbetid, som du kan se nedenfor. Så hvis du opretter en profil og investere igennem dette affiliate link, så får du altså 1 % og op til 5 % ekstra af dit investerede beløb. Se kampagnen på billedet nedenfor. De bliver opdateret løbende, og der kommer hele tiden nye kampagner.

 

Mintos Crowdlending - Anmeldelse

 

Konklusion

 

Mintos er klart en af vores ynglings crowdlending platform i Europa. Det er en platform som vi selv investere igennem, og kommer til at investere yderligere i fremover. Renten er bedre sammenlignet med andre platforme hvilket naturligvis også er en fordel. Mintos har et stort udvalg af forskellige lån, låneudbydere (loan orginators), en auto Invest funktion som giver dig mulighed for at bestemme din egen risiko profil samt at de konstant arbejder på at udvikle platformen, viser at de er en seriøs spiller på marked, når vi snakker crowdlending. Platformen er pålidelig og virker fejlfrit. Helt klart anbefales værdig.

 

Du kan oprette en konto hos Mintos på 2 minutter og så får du 1 % i bonus på dine investeringer i de første 90 dage ved at klikke på linket her

 

Relaterede artikler:

Kom igang som crowdlending investor her

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Overfør penge billigt til udlandet – Overførsel med TransferWise

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *