Spring til indhold

Anmeldelse af DoFinance

Vi har endnu en gang opdateret vores liste med crowdlending platforme, og har tilføjet DoFinance til listen, som en utroligt interessant crowdlending platform.

Hvad er DoFinance?

DoFinance er en ny crowdlending platform. DoFinance er endnu en baltisk låne udbyder (ejet af Alfa Finance Group, startet i 2015) som har lanceret platformen for at indsamle kapital til deres lån. Dette minder meget om platformen Viainvest som også er en långiver med sin egen platform. Buyback garanti bliver givet på alle lån stort set. Alfa Finance gav sit første lån i februar 2016 ifølge deres egen data, og har vokset ret kraftigt siden da. Hvis du tjekker deres ’’about us’’ side ud, så kan du få et meget bedre billede af hvem de låner deres lånetagere er. Nedenfor kan deres ret kraftige vækst.

dofinance crowdlending anmeldelse

Buyback garanti

Som overskriften siger, så kommer vi nu ind på deres buyback garanti funktion. Den er sandsynligvis unik og måske en smule besynderlig. Du kan vælge mellem lån, hvor du enten får 6, 8 eller 12 % i rente på dine udlån. Hvad er forskellen på disse lån? Forskellen kan forklares ret hurtigt. Minimumslånetiden er 1 måned til 6 % i rente, 2 måneder for 8 % i rente og 6 måneder for 12 %. Den maksimale lånetid er 60 måneder for alle lån.

Der er ikke et ’’secondary market’’ hvor man kan sælge sine lån, som man kan hos mange andre platforme. Derimod kan du annullere dit lån før tid hvis du ønsker. Det lyder da meget godt, ikke sandt? Dog afskriver du helt renten som du ville have fået (afhængig af lånet). 6 % lånet kan blive annulleret med en ventetid på 14 dage, men hvis du ønsker at få alle renterne for perioden skal du lade lånet køre sin løbetid ud. Med lånet på 8 % så kan du vælge om du vil have dine penge efter 14 dage uden renterne, eller vente 28 dage og få dine penge igen inklusiv renterne. Og 12 % lånene kan blive annulleret indenfor 28 dage, men du kan dog glemme at få de renter for den periode hvor du opsiger lånet.

Det generelle indtryk og risiko

DoFinance virker til at være rigtig fin og moderne. Auto Invest funktionen havde lige efter lanceringen lidt udfordringer, dog er de fikset og nu virker den fuldstændig som den skal. Du sætter et filter, hvor du bestemmer hvor lang løbetiden skal være på lånene som du ønsker at investere i, hvilket jo også beslutter hvilken rente du ønsker at have på dine lån, og trykker på ’’invest’’ og vupti, så er alt investeret. Siden er hurtig og let at gå i gang med. Som altid når der er buyback garanti, så er det vigtigt at platformen har en god økonomi, og det tyder på at det går ret godt økonomisk for DoFinance og deres vækst er også ret kraftig.

Cashback for nye investorer

Hvis du opretter din profil igennem et DoFinance link (dette link får dig direkte til oprettelsessiden, hvor du kan oprette din konto) så vil du automatisk få 1 % cashback kontant bonus, på dine investeringer investeret i de første 30 dage efter registreren (minimum investerings beløb er 100 Euro).

Det betyder at du får en ekstra euro for hver 100 euro du investerer. Så hvis du investere 1000 euro (cirka 7500 kroner) så får du en bonus på 10 euro, som du kan investere i en burgermenu på grilbaren eller geninvestere hos DoFinace.
Det er dog vigtigt at bemærke at cashback kun bliver tilført hvis du bruger en af vores links. Hvis du beslutter dig at invester.

Hvis du beslutter dig for at investere 25.000 euro (185.000) så får du endnu bedre renter, som en bonus. (læs næste kapitel).

Loyalitets program for eksisterende investore og nye

Der er også en grund til at være tilfreds som eksisterende investor (gælder også for nye investorer). DoFinance har nemlig startet deres loyalitets program. Der er 2 måder at blive accepteret på:

  1. Du investerer mindst 25.000 euro (hvilket er alt for meget for de fleste af os)
  2. Du hjælper med at forbedre platformen med forslag, råd og fejl. Og du deler nye ideer for dem.

Der er ikke nogle faste retningslinjer for dette, og det er kun DoFinance som bestemmer hvornår du har opfyldt disse kriterier.

Konklusion

DoFinance kan sagtens blive brugt som en alternativ tilføjelse til dit crowdlending portefølje. Du skal bare huske på, at du ikke nødvendigvis får dine renter, hvis du vil hæve dine penge fra din konto hurtigt. Det bør dog alligevel være ret klart for alle som investerer i crowdlending eller peer 2 peer lending, at du ikke bør investere dine penge, hvis du skal bruge dem indenfor kort tid og derfor har det ingen betydning for dig som investor.

Brug dette link for at oprette en konto og få 1 % i cashback.

Relaterede artikler: 

Kom igang som crowdlending investor her

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *