Spring til indhold

Crowdfunding ejendomsinvestering med EstateGuru

Hvad er EstateGuru og vil de give et sikkert, pålideligt og højt afkast? Læs denne anmeldelse inden du investerer.

EstateGuru er en online peer to peer crowdfunding platform, som har base i Estland, Letland og Litauen. Der er både mulighed for ejendomslån og byggeudviklere som låner fra internationale investorer.

For at investere igennem EstateGuru, så skal man være 18 år gammel og have en bankkonto i Europa eller i Schweitz. Virksomheder som er registreret i Estland, Letland og Litauen kan låne igennem EstateGuru, hvis de bliver godkendt af deres ansøgningsproces.

EstateGuru kræver en minimums investering på 50 euro og tilbyder et årligt rente afkast på mellem 8 og 13 %.

Opret en konto

Engelske og europæisk bankkonto indehavere har mulighed for at registrere sig igennem EstateGuru som investorer. Når din investerings konto er sat op, så kan du overføre dine penge. Du kan derefter læse baggrunds informationen på projekterne, vælge de muligheder du finder interessante og investere fra 50 euro i hvert lån som minimum.

Finansiering af projekter

Hvert peer to peer crowdfunding projekt bliver åbnet op, i en periode på 2 uger, hvor du har mulighed for at finansiere lånet sammen med andre investorer. Hvis det ansøgte beløb ikke bliver opnået, så bliver alle investeringer returneret til de forskellige investorer.

Når beløbet bliver opnået, så vil pengene blive givet til lånetageren. Finansieringen er først fuldendt når lånetagers sikkerhed er blevet givet, og der er blevet underskrevet på vilkårene og betingelserne.

Fordele ved EstateGuru

EstateGuru giver en stor sikkerhed for alle lånene. Alle lån er sikret med realkreditlån, som gør din investering sikker.

Der har aldrig været lån som er gået tabt hos EstateGuru endnu.

Placering af kapital

Efter at lånene er finansieret af realkreditlån, så bliver realkredit lånene placeret af en anden instans end EstateGuru. Årsagen til dette er, at denne sikkerhed sikre investorernes penge hvis EstateGuru skulle gå konkurs.

Høje renter

Renterne hos EstateGuru er høje og kan komme helt op omkring 13 % om året i afkast, hvilket man ikke kan tillade sig at være utilfreds med.

Ulemper

På nuværende tidspunkt har EstateGuru ikke auto Invest funktion. Auto Invest funktion kombineret med Realkreditlån som sikkerhed kunne nemt tiltrække en helt ny portion nye investorer. Derudover så tilbyder de også relativt få lån hver måned, hvilket sandsynligvis løbende vil stige i fremtiden og give flere investerings muligheder.

Hvad adskiller EstateGuru fra andre platforme?

EstateGuru har lang erfaring med ejendoms investering, og kan derfor bedre udvælge og håndtere gode projekter.

Mange investorer har investeret igennem EstateGuru med høj tilfredshed. Sikkerheden ved realkreditlån som sikkerhed ved lånene hos EstateGuru, gør at hvis et lån ikke bliver overholdt, så vil grunden blive soolgt og på den måde vil man kunne få sin investering tilbage igen.

Derfor så gør kombinationen af lav risiko med høje afkast hos EstateGuru, at de er et attraktivt valg for peer to peer crowdfunding investorer.

Opret din konto hos EstateGuru ved at klikke på linket her.

Relaterede artikler:

Kom hurtigt igang med crowdlending – læs her

Ny i crowdlending investering? Strategier og råd

Erfaring med Mintos crowdlending efter 8 måneder

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo