Spring til indhold

Lovende tider for investering i kryptovaluta

Nye regulativer giver allerede nu Bitcoin stærk positiv tendens

Der har med rette været megen diskussion omkring investering i Bitcoin, Ethereum, Ripple og de mange andre boomende kryptovalutaer. Nu tyder det dog til at kommende regulativer vil stabilisere kurserne, så man inden for en nær fremtid ikke vil se voldsomme udsving på op til 10%, når det fx kommer til Bitcoin.

Mange investorer har indtil nu kunnet tjene godt på de lynhurtigt fluktuerende kurser, men mange har også mistet anseelige beløb. Også udbredelsen og brugen af de værdifulde kryptovalutaer har været bremset en del af de uregulerede kurser – det har indtil nu virket som et catch 22, fordi kernen i kryptovalutaerne netop har været at være autonome og decentraliserede.

Læs mere om baggrunden for de forskellige kryptovalutaer på det danske site Coinbox.dk, hvor du også kan finde anmeldelser af investeringsplatforme, gode råd til investering i de specifikke kryptovalutaer og få et godt overblik over nyheder på kryptovaluta-feltet.

Nye regulativer vil stabilisere Bitcoin, Libra og andre kryptovalutaer

I juni meldte Facebook ud med nyheden om at de vil lancere deres egen digital valuta Libra i foråret 2020, hvilket fik USAs præsident Donald Trump til at kræve en stærk global indsats for at indføre ny lovgivning, der skal gøre brugen af kryptovaluta langt sikrere. Med 2,3 mia. Facebookbrugere på globalt plan må dette et ganske fair krav, da sikring mod cyberkriminalitet har været et omdiskuteret emne, når det kommer til kryptovaluta generelt.

Nyheden om lanceringen af Libra har fået kursen på Bitcoin i en stærk positiv tendens, da brugen af kryptovaluta så at sige bliver hverdag inden kort tid – ligesom en anden stærk nyhed har fået krypto-investorer op af stolene. Der arbejdes nemlig med at lægge sidste hånd på globale regulativer, der skal stabilisere kurserne på kryptovaluta – så det er på høje tid at købe fx Bitcoin, mens kursen endnu er lav og før investering i kryptovaluta bliver mainstream pga. den mindre risiko.

Populære investeringsmetoder giver støt afkast

Det er klart, at de der har opnået størst fortjeneste ved investeringer i kryptovaluta, er daytraders. Når kursen kan svinge voldsomt i løbet af en dag, må man være klar til at rykke i samme sekund, der er et mulighedsvindue for at tjene stort. Det er dog ikke os alle forundt at have så meget tid på hænderne – og derfor hitter de såkaldte kryptorobotter.

Du har sikkert allerede hørt om investeringsrobotter, som i årevis har givet gode afkast ved handel med aktier, værdipapirer og lignende. Robotternes software er fintunet henover årene, og den smarte investeringssoftware har hjulpet mange til løbende at kunne akkumulere mindre afkast over overskuelig tid. Kryptorobotterne er specialdesignede til at tage højde for de hurtige skift på markedet for kryptovaluta og er blevet én af de primære investeringsredskaber, når det kommer til fx Bitcoin – markedet udvikler sig simpelthen lynhurtigt.

Her kan du finde en anmeldelse af en af de mest populære kryptorobotter, ligesom du kan læse mere om de investeringsstrategier, du med fordel kan benytte, når det kommer til robotinvestering i kryptovaluta.

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *