Spring til indhold

Brug den bedste VPN når du investere i crowdlending

bedste-vpn
bedste-vpn

Hvis du investere dine penge i crowdlending eller andre typer investering generelt, så bør du altid passe grundigt på at du ikke ender med at blive hacket og opleve økonomisk internet kriminalitet, som desværre er blevet mere og mere populært i de senere år. Her kan en VPN tjeneste måske være en god investering.

Mange crowdlending platforme har implementeret deres egne tiltag for at sikre at dette ikke sker for deres investorer ved ved eksempelvis at tilføje 2 faktor login, som sikre at du også lige skal godkende logins med SMS, mail eller lignende, ved at bekræfte på dine andre enheder at du er ved at logge ind.

Men er det nok? Og hvad kan du selv gøre for at sikre dig selv så godt som muligt? Her kan du overveje om en VPN tjeneste er en god ide til dig.

Hvad er VPN?

En VPN tjeneste kan hjælpe dig med at skjule din Ip adresse, hvillet betyder at du er sikret imod at de hjemmesider du besøger kan finde ud af hvem du er, hvor du komme fra og finde flere personlige oplysninger omkring dig.

Når du bruger VPN, så vil du kunne logge ind på den, så snart du går på internettet, og så vil dine søgninger på internettet nemlig blive dirigeret igennem din valgte VPN tjenestes server og derfor vil det ikke være din personlige IP adresse der bliver vist, men i stedet for din VPN tjenestes servers ip adresse der bliver vist.

På den måde kan du blive komplet anonym på internettet.

Derfor bør du bruge VPN når du investere

Når du investere i crowdlending, så investere du jo dine egne penge. Disse penge bliver overført til en crowdlending platform, som du løbende vil besøge for at tjekke op på afkastet på dine penge som du har investeret.

Men et af disse problemer der kan ske, når man generelt er på internettet og surfer rundt på forskellige hjemmesider, er at der altid vil være hackere og lignende kriminelle, som er på jagt efter potentielle ofte de kan få pengene ud fra.

Og med en crowdlending platform, så vil en hacker mene at din konto hos en udvalgt platform er det rene guld at få fingrene i. Men med en VPN tjeneste vil dine egne oplysninger og ip adresse aldrig blive eksponeret og du er betydeligt mere i sikkerhed end hvis du ikke gøre brug af VPN.

En anden fordel der følger med en VPN tjeneste er at du også kan se amerikansk Netflix. Netflix VPN er en mulighed for at efterligne at du er i USA mens du endeligt rigtigt er i Danmark, hvilket giver dig mulighed for at se deres store udvalg af film og serier.

Den bedste VPN

Den bedste VPN er en hurtig og pålidelig VPN som sikre dig online, så du er komplet anonym.

Når du skal vælge VPN så skal du vælge den VPN som giver dig mest sikkerhed for pengene, med servere nok til at du ikke oplever en langsom hastighed når du skal surfe på internettet.

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *