Spring til indhold

Anmeldelse af Grupeer

Opdatering April 2020: Grupeer har på dette tidspunkt svært ved at udbetale penge fra platformen, som sandsynligvis er grundet CONVID-19 krisen. Derfor kan jeg ikke anbefale at indsætte penge hos Grupeer før dette problemer løst, da jeg ikke anbefaler platforme hvor det kan være svært at få sine penge udbetalt igen.

Grupeer er en af de mere interessante crowdlending platforme, og der er ingen tvivl om hvorfor. I denne artikel vil vi lave en anmeldelse af Grupeer, hvor vi kommer ind på detaljerne.

Hvad er Grupeer?

Grupeer er en crowdlending og peer to peer platform, som jeg har fulgt på sidelinjen i noget tid nu og efterfølgende også investeret i.

Virksomheden blev registreret i oktober 2016 og platformen blev lancerede i februar 2017. Da jeg fandt dem i september 2017, så havde de kun et meget lille antal investorer, så derfor turde jeg ikke at involvere mig yderligere. Jeg valgte derfor at have dem på min radar i en periode.

Det er dog flere år siden nu, og de er vokset meget i størrelse og troværdighed, og har bevist deres eksistens. Der er allerede mere end 9000 investorer, som er registrerede, hvor jeg er én af dem..

Grupeer’s forretnings model minder utroligt meget om Mintos. De er en crowdlending og peer to peer markedsplads, hvor ’’loan orginators’’ kan tilbyde deres lån til investorer. Ved at gøre dette, så har de flere penge tilgængelige til nye lån, så de kan få vækst i deres forretning. Jeg vil ikke gå så meget i detaljer her, men Grupeer har en ’’How it works’’ side, hvor du kan læse mere.

Grupeer har allerede fået finansieret for mere end 30 millioner Euro i lån. De har over 22 forskellige loan orginators og der er idag investorer fra mere end 74 lande. De får også hele tiden flere loan orginators, så hold dig opdateret.

Lånene hos Grupeer er for virksomheder, med en rente på mellem 12 og 15 % og en gennemsnits længde på 6 måneder, hvilket måske kan give lidt konkurrence til Mintos, for de investorer som er interesserede i lidt kortere løbetider på lånene.

Buyback garanti

Alle lånene som bliver lanceret på Grupeer, har en buyback garanti inkluderet. Dette betyder at hvis kunden ikke betaler lånet til tiden, og går 60 dage over tid, så vil du som investoren modtage det manglende beløb og alle renterne som skulle være blevet betalt.

Opret en konto hos Grupeer på 2 minutter ➡ Klik her

Hvorfor bør du investere igennem Grupeer?

Fordele ved Grupeer:

  1. Grupeer tilbyder et højere afkast end den gennemsnitlige platform.
  2. Investering er lavet i Euro
  3. Platformens lån har buyback garanti efter 60 dage, som dækker hvis lånetageren ikke betaler lånet tilbage til tiden.
  4. Ideelt for folk som ønsker kortere lånetider (6 måneder som gennemsnit).
  5. Minimums investeringen er kun 10 euro, så der er god mulighed for at diversificere din låneportefølje.
  6. Investering igennem Grupeer har ingen gebyrer som investor.

Ulemper ved Grupeer:

  1. Det er en relativt ny platform.
  2. Platformen har et reduceret antal lån.

Sådan opretter du dig

At blive investor hos Grupeer er meget lige til. Du skal blot udfylde formlen og så er din konto oprettet.

Når du har udfyldt disse felter, så bliver din konto oprettet.

Opret en konto hos Grupeer på 2 minutter ➡ Klik her

Overfør penge

For at overføre penge til din konto, skal du blot lave enten en bankoverførsel eller overføre igennem TransferWise, som er et billigere alternativ til banken. Læs vores guide til Transferwiseher. Alle bankinformationerne er tilgængelige under ’’Deposit / Withdraw’’ og så over på ’’add funds’’ siden. Husk at inkludere dit personlige investor id, når du skal lave din overførsel.

Konklusion

Grupeer er et frisk pust på crowdlending markedet, og der er ingen tvivl om at jeg kommer til at holde øje med dem i fremtiden. Grupeer har nogle utroligt attraktive lånemuligheder på platformen, hvilket giver investorer mulighed for et højt afkast på 14% med buyback garanti.

Opret en konto hos Grupeer på 2 minutter ➡ Klik her

Relaterede artikler: 

Sammenlign Crowdlending og peer to peer platforme

Kom hurtigt igang med crowdlending – læs her

De bedste crowdlending platforme

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *