Bondora Go & Grow – nyt produkt hos Bondora

Bondora go and grow crowdlending

Bondora er kommet med et helt nyt produkt, som de kalder Bondora Go & Grow, som startede i marts 2018. Det er lanceret officielt i juni, og gjort tilgængeligt for alle deres kunder, samt nye investorer.

Go & Grow er designet til den passive investor, hvor du ikke behøver at røre din crowdlending og peer to peer lending investering. En af de store fordele ifølge Bondora, er at det er skatteoptimeret.

Bondora Go & Grow produktet, forsøger at ramme en rente på 6,75 %, hvor renten vil blive udbetalt dagligt. Det fungerer fuldstændig på auto Invest derudover. Investorerne behøver bare at overføre pengene til deres Bondora Go & Grow konto (eller overføre fra din normale Bondora Konto). Go & Grow kontoen lover daglig likviditet- Der er 1 euro i gebyr når du trækker pengene ud fra din konto igen, hvilket ved små tilbagetrækninger af dine penge, men hvis man har investeret 1000 euro eller mere, over en normal investerings horisont, så er dette gebyr ikke et særligt problem.

Hvordan virker Bondora Go & Grow?

For at gøre det helt simpelt, så er det en auto Invest, hvor Bondora investere pengene i lån på Bondoras markedsplads (investorerne ser ikke de individuelle lån). Investorerne sælger automatisk alle krav om genbetalinger og renter fra disse lån til Bondora, og Bondora betaler til gengæld 6,75 % i rente til investorerne. Du skal være opmærksom på at de 6,75 % ikke er garanterede, men Bondora er meget sikre på (baseret på deres 10 års erfaring), at de kan opnå dette afkast årligt. Så Bondora investere pengene på markedet, rente afkast, som er højere end 6,75 % og resultatet af dårlige betalere, sene betalinger og lignende, gør at de er sikre på at de tjener mere end 6,75 %. Bondora betaler de 6,75 % til investoren og bruger overskuddet som en reserve, som holdes adskilt fra Bondoras andre midler.

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

Hvad betyder skatteoptimeret?

Bondora nævner to fordele:

 1. Produktet er inklusiv alle ”defalts” (ubetalte lån). Dette kan være en fordel for investorer i lande, hvor det ikke er muligt at få fradrag for tabte renter og lån.
 2. Der kommer flere og flere renter, og du ”får” først pengene når de bliver trukket du fra kontoen. Dette forsinker tidspunktet, hvor renterne bliver beskattet, og derved får du en mere skatteoptimeret investering.

Så er det bedre end det traditionelle Bondora produkt?

Efter min mening, så er dette produkt et bedre produkt, hvis man som investor ikke gider at lave de mindste anstrengelser ved at vælge sin egen portefølje igennem Bondora. Som beskrevet, så investere Bondora i de præcist samme lån som er tilgængeligt med de traditionelle Bondora produkter, og forventer et højere afkast end 6,75 %.

Af den selv samme grund, så ville jeg som investor tænke mig omkring, og overveje om jeg ikke ville bruge den allerede tilbudte mulighed i stedet for at bruge Bondora Go & Grow.

Hvis du allerede investere hos Bondora, så skal du gøre op med dig selv, om du selv tror på dine egne investeringer giver et højre afkast, eller om du skal vælge Bondora Go and Grow som Bondora tilbyder. Men for en investor som virkeligt gerne vil sælge sin eksisterende portefølje fuldstændig, så giver Bondora Go & Grow muligheden for at du kan få dine penge ud igen.

Jeg investere selv igennem Bondora, og du kan læse mine investeringer her, men jeg kunne sagtens finde på at vælge at investere igennem mulighed, da det også er helt tydeligt at Bondora selv ønsker at få deres kunder over på denne mulighed. Jeg har indtil videre en rente på over 14 % i følge Bondora selv, hvilket jeg er rigtig fint tilfreds med, så derfor går der lidt tid før det bliver aktuelt.

Vil du prøve Bondora Go and & Grow? Så får du 5 Euro til at investere for ved at oprette dig her

Fordele ved Bondora Go & Grow

 1. Op til 6,75 % i årligt afkast.
 2. Få din investering fri med det samme, hvis det bliver nødvendigt.
 3. Lav risiko – En diversificerende (spredt) portefølje af investeringer, hjulpet af avancerede og pålidelig teknologi.
 4. Du betaler kun skat, når du trækker renterne ud igen, udover dit oprindelige investeret beløb.
 5. Overfør din oprindelige investering hos Bondora til Go & Grow.
 6.   Du kan sætte en automatisk overførsel til din portefølje.
 7. Kun 1 euro i gebyr, når du trækker penge ud, uanset beløb.
 8. Fantastisk for begyndere.
 9. Ingen håndterings omkostninger.
 10. Del din konto med andre du stoler på.

bondora go and grow

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

Anmeldelse af Bondora

Bondora generelt har også nogle utroligt flotte anmeldelser på trustpilot, som også viser hvor attraktivt et produkt de har skabt igennem tiden. Der er nærmest ingen dårlige anmeldelser hvilket virkeligt er flot arbejde.

bondora anmeldelse

konklusion

Jeg syntes at det er et rigtig interessant produkt Bondora har skabt. De har manglet en buyback garanti for mange investorer og det har de hermed skabt på denne unikke mulighed i stedet.

Derudover så er det også interessant at det er skatteoptimeret, så man først skal betale skat af beløbet når man trækket det ud, hvilket gør at man spare et større beløb i skat.

Det er også interessant at man har mulighed for at få frigivet sine penge efter kun 1 hverdag, hvilket typisk heller ikke er muligt hos konkurrenterne, så du altså kan frigive din likviditet utroligt hurtigt.

Jeg regner selv med at prøve deres Go and Grow service i den nærmere fremtid, da det virker som en ret fantastisk mulighed for at få et stabilt afkast på investeringerne, med mulighed for at komme ud af investeringen med en dags varsel.

bonus bondora

Relaterede artikler:

Erfaringer med Bondora Crowdlending efter 8 måneder

De bedste crowdlending platforme

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Mintos eller Fast Invest - Få 1% ekstra i bonus på alle penge du investere i de første 90 dage - Opret din konto her

Kommentarer

  Christian @firefoxii.com

  (april 3, 2019 - 8:19 am)

  Super informativ læsning!
  Jeg er selv overgået til Go and Grow her i starten af 2019, da jeg lidt mistede tillid til mine misvedligeholdte lån
  Venlig hilsen Christian

   [email protected]

   (april 4, 2019 - 12:14 pm)

   Hej Christian,

   Mange tak. Det lyder rigtig spændende. Det er bestemt også en god mulighed, hvis man ønsker et mere stabilt afkast 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *