Bondora Go & Grow – nyt produkt hos Bondora

Bondora go and grow crowdlending

 

Bondora er kommet med et helt nyt produkt, som de kalder Bondora Go & Grow, som startede i marts 2018. Det er lanceret officielt i juni, og gjort tilgængeligt for alle deres kunder, samt nye investorer.

Go & Grow er designet til den passive investor, hvor du ikke behøver at røre din crowdlending og peer to peer lending investering. En af de store fordele ifølge Bondora, er at det er skatteoptimeret.

Bondora Go & Grow produktet, forsøger at ramme en rente på 6,75 %, hvor renten vil blive udbetalt dagligt. Det fungerer fuldstændig på auto Invest derudover. Investorerne behøver bare at overføre pengene til deres Bondora Go & Grow konto (eller overføre fra din normale Bondora Konto). Go & Grow kontoen lover daglig likviditet- Der er 1 euro i gebyr når du trækker pengene ud fra din konto igen, hvilket ved små tilbagetrækninger af dine penge, men hvis man har investeret 1000 euro eller mere, over en normal investerings horisont, så er dette gebyr ikke et særligt problem.

 

Hvordan virker Bondora Go & Grow?

 

For at gøre det helt simpelt, så er det en auto Invest, hvor Bondora investere pengene i lån på bondoras markedsplads (investorerne ser ikke de individuelle lån). Investorerne sælger automatisk alle krav om genbetalinger og renter fra disse lån til Bondora, og Bondora betaler til gengæld 6,75 % i rente til investorerne. Du skal være opmærksom på at de 6,75 % ikke er garanterede, men Bondora er meget sikre på (baseret på deres 10 års erfaring), at de kan opnå dette afkast årligt. Så Bondora investere pengene på markedet, rente afkast, som er højere end 6,75 % og resultatet af dårlige betalere, sene betalinger og lignende, gør at de er sikre på at de tjener mere end 6,75 %. Bondora betaler de 6,75 % til investoren og bruger overskuddet som en reserve, som holdes adskilt fra Bondoras andre midler.

 

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

 

Hvad betyder skatteoptimeret?

 

Bondora nævner to fordele:

 1. Produktet er inklusiv alle ”defalts” (ubetalte lån). Dette kan være en fordel for investorer i lande, hvor det ikke er muligt at få fradrag for tabte renter og lån.
 2. Der kommer flere og flere renter, og du ”får” først pengene når de bliver trukket du fra kontoen. Dette forsinker tidspunktet, hvor renterne bliver beskattet, og derved får du en mere skatteoptimeret investering.

 

Så er det bedre end det traditionelle Bondora produkt?

 

Efter min mening, så er dette produkt kun et bedre produkt, hvis man som investor virkeligt ikke gider at lave de mindste anstrengelser ved at vælge sin egen portefølje igennem Bondora. Som beskrevet, så investere Bondora i de præcist samme lån som er tilgængeligt med de traditionelle Bondora produkter, og forventer et højere afkast end 6,75 %.

Af den selv samme grund, så ville jeg som investor tænke mig omkring, og overveje om jeg ikke ville bruge den allerede tilbudte mulighed i stedet for at bruge Bondora Go & Grow. Jeg antager at man som investor får mere ud af at beholde sin nuværende portefølje end at sælge den til den pris som Bondora tilbyder. Men for en investor som virkeligt gerne vil sælge sin eksisterende portefølje fuldstændig, så giver Bondora Go & Grow muligheden for at du kan få dine penge ud igen.

 

Jeg investere selv igennem Bondora, og du kan læse mine investeringer herog jeg tænker ikke umiddelbart at jeg rykker mine investeringer derover på nuværende tidspunkt. Jeg har indtil videre en rente på over 14 % i følge Bondora selv, hvilket jeg er rigtig fint tilfreds med.

 

Når det så er sagt, så er der altså flere fordele.

 

Fordele ved Bondora Go & Grow

 

 1. Op til 6,75 % i årligt afkast.
 2. Få din investering fri med det samme, hvis det bliver nødvendigt.
 3. Lav risiko – En diversificerende (spredt) portefølje af investeringer, hjulpet af avancerede og pålidelig teknologi.
 4. Du betaler kun skat, når du trækker renterne ud igen, udover dit oprindelige investeret beløb.
 5. Overfør din oprindelige investering hos Bondora til Go & Grow.
 6.   Du kan sætte en automatisk overførsel til din portefølje.
 7. Kun 1 euro i gebyr, når du trækker penge ud, uanset beløb.
 8. Fantastisk for begyndere.
 9. Ingen håndterings omkostninger.
 10. Del din konto med andre du stoler på.

 

Bondora go and grow investering

Som man kan se på overstående graf, så er der en del investorer som ønsker at være helt passive, og som benytter sig af Bondora Go & Grow, så det er helt tydeligt at deres produkt har vundet sig ind hos deres investorer.

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

 

Jeg regner selv med at prøve deres Go and Grow service i den nærmere fremtid, da det virker som en ret fantastisk mulighed for at få et stabilt afkast på investeringerne, med mulighed for at komme ud af investeringen med en dags varsel.

bonus bondora

 

Relaterede artikler:

Erfaringer med Bondora Crowdlending efter 8 måneder

Hvad er crowdlending investering – Bondora.com

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

 

Sponseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *