Spring til indhold

Bondora Go & Grow – nyt produkt hos Bondora

Bondora er kommet med et helt nyt produkt, som de kalder Bondora Go & Grow, som startede i marts 2018. Det er lanceret officielt i juni 2018, og idag er det naturligvis gjort tilgængeligt for alle deres kunder, samt nye investorer.

Go & Grow er designet til den passive investor, hvor du ikke behøver at røre din crowdlending og peer to peer lending investering. En af de store fordele ifølge Bondora, er at det er skatteoptimeret.

Bondora Go & Grow produktet, forsøger at ramme en rente på 6,75 %, hvor renten vil blive udbetalt dagligt. Det fungerer fuldstændig på auto Invest derudover. Investorerne behøver bare at overføre pengene til deres Bondora Go & Grow konto (eller overføre fra din normale Bondora Konto). Go & Grow kontoen lover daglig likviditet- Der er 1 euro i gebyr når du trækker pengene ud fra din konto igen, hvilket ved små tilbagetrækninger af dine penge, men hvis man har investeret 1000 euro eller mere, over en normal investerings horisont, så er dette gebyr ikke et særligt problem.

Hvordan virker Bondora Go & Grow?

For at gøre det helt simpelt, så er det en auto Invest, hvor Bondora investere pengene i lån på Bondoras markedsplads (investorerne ser ikke de individuelle lån). Investorerne sælger automatisk alle krav om genbetalinger og renter fra disse lån til Bondora, og Bondora betaler til gengæld 6,75 % i rente til investorerne. Du skal være opmærksom på at de 6,75 % ikke er garanterede, men Bondora er meget sikre på (baseret på deres 10 års erfaring), at de kan opnå dette afkast årligt. Så Bondora investere pengene på markedet, rente afkast, som er højere end 6,75 % og resultatet af dårlige betalere, sene betalinger og lignende, gør at de er sikre på at de tjener mere end 6,75 %. Bondora betaler de 6,75 % til investoren og bruger overskuddet som en reserve, som holdes adskilt fra Bondoras andre midler.

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

Hvad betyder skatteoptimeret?

Bondora nævner to fordele:

 1. Produktet er inklusiv alle ”defalts” (ubetalte lån). Dette kan være en fordel for investorer i lande, hvor det ikke er muligt at få fradrag for tabte renter og lån.
 2. Der kommer flere og flere renter, og du ”får” først pengene når de bliver trukket du fra kontoen. Dette forsinker tidspunktet, hvor renterne bliver beskattet, og derved får du en mere skatteoptimeret investering.

Så er det bedre end det traditionelle Bondora produkt?

Efter min mening, så er dette produkt et bedre produkt, hvis man som investor ikke gider at lave de mindste anstrengelser ved at vælge sin egen portefølje igennem Bondora. Som beskrevet, så investere Bondora i de præcist samme lån som er tilgængeligt med de traditionelle Bondora produkter, og forventer et højere afkast end 6,75 %.

Hvis du allerede investere hos Bondora, så skal du gøre op med dig selv, om du selv tror på dine egne investeringer giver et højre afkast, eller om du skal vælge Bondora Go and Grow som Bondora tilbyder. Men for en investor som virkeligt gerne vil sælge sin eksisterende portefølje fuldstændig, så giver Bondora Go & Grow muligheden for at du kan få dine penge ud igen.

Jeg investere selv igennem Bondora, og du kan læse mine investeringer her, men jeg kunne sagtens finde på at vælge at investere igennem mulighed med hele min portefølje hos Bondora, da det også er helt tydeligt at Bondora selv ønsker at få deres kunder over på denne mulighed. 

Min erfaring med Bondora Go & Grow

Jeg vil lige dele mine erfaringer med Bondora Go & Grow.

Jeg har nu været i gang med Bondoras investeringsprodukt i lidt tid og jeg må indrømme at jeg er imponeret over hvor simpelt det er.

Fra Bondora: Go & Grow konto

Ovenfor vil du kunne se hvordan Bondora Go & Grow ser ud. Jeg har startet med at overføre en smule af min portefølje derover, men kommer den er sat til automatisk at overføre der til hver eneste måned.

Afkastet: 6,75% om året

Værdi: 6.120 Kroner

Afkast i kroner: 70,5

Jeg overføre som sagt til min Bondora Go & Grow hver eneste måned, fordi jeg syntes at det er rart at kunne have friheden til at kunne trække en del af sin portefølje ud fra dag til dag uden tab. Det er også oplagt til hvis man spare op til f.eks. en bil, og har pengene i banken, hvor der ingen rente er. Her kan du spare op til bilen, og trække pengene ud den dag der er sparet nok op.

Det har mine varmeste anbefalinger, hvis du vil have dine penge til rådighed, selvom det giver lidt mindre afkast.

Fordele ved Bondora Go & Grow

 1. Op til 6,75 % i årligt afkast.
 2. Få din investering fri med det samme, hvis det bliver nødvendigt.
 3. Lav risiko – En diversificerende (spredt) portefølje af investeringer, hjulpet af avancerede og pålidelig teknologi.
 4. Du betaler kun skat, når du trækker renterne ud igen, udover dit oprindelige investeret beløb.
 5. Overfør din oprindelige investering hos Bondora til Go & Grow.
 6.   Du kan sætte en automatisk overførsel til din portefølje.
 7. Kun 1 euro i gebyr, når du trækker penge ud, uanset beløb.
 8. Fantastisk for begyndere.
 9. Ingen håndterings omkostninger.
bondora go and grow

Har du lyst til at prøve deres Go & Grow produkt, så kan du starte ud med at få 5 euro helt uforpligtende at investere for. For at få dine 5 euro skal du blot klikke på linket og oprette dig her

Anmeldelse af Bondora

Bondora generelt har også nogle utroligt flotte anmeldelser på trustpilot, som også viser hvor attraktivt et produkt de har skabt igennem tiden. Der er nærmest ingen dårlige anmeldelser hvilket virkeligt er flot arbejde.

bondora anmeldelse

Konklusion

Jeg syntes at det er et rigtig interessant produkt Bondora har skabt. De har manglet en buyback garanti for mange investorer og det har de hermed skabt på denne unikke mulighed i stedet.

Derudover så er det også interessant at det er skatteoptimeret, så man først skal betale skat af beløbet når man trækket det ud, hvilket gør at man spare et større beløb i skat.

Det er også interessant at man har mulighed for at få frigivet sine penge efter kun 1 hverdag, hvilket typisk heller ikke er muligt hos konkurrenterne, så du altså kan frigive din likviditet utroligt hurtigt.

Jeg regner selv med at prøve deres Go and Grow service i den nærmere fremtid, da det virker som en ret fantastisk mulighed for at få et stabilt afkast på investeringerne, med mulighed for at komme ud af investeringen med en dags varsel.

Relaterede artikler:

Erfaringer med Bondora Crowdlending efter 8 måneder

De bedste crowdlending platforme

Hvorfor investere i crowdlending og hvordan?

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

2 tanker om “Bondora Go & Grow – nyt produkt hos Bondora”

 1. Christian @firefoxii.com

  Super informativ læsning!
  Jeg er selv overgået til Go and Grow her i starten af 2019, da jeg lidt mistede tillid til mine misvedligeholdte lån
  Venlig hilsen Christian

  1. info@crowdlendingdanmark.dk

   Hej Christian,

   Mange tak. Det lyder rigtig spændende. Det er bestemt også en god mulighed, hvis man ønsker et mere stabilt afkast 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *