Spring til indhold

Skuffet over Google-søgning? Løsningen kommer!

intet er mere irriterende end tilstrømningen af ​​misinformation.

Vi bliver skuffede over Google-søgningen.

Du har et problem og ingen idé om, hvordan du skal håndtere det. Du åbner Google, og skriver et spørgsmål, til gengæld får du en kluns af reklameindhold, skrevet til en algoritme, hvis opgave er at sætte dem, der betaler oveni.

Som et resultat betyder løsning af vores problemer at grave gennem et hav af information, som ikke direkte besvarer vores spørgsmål, og det tager tid. Ubetalelig tid. Derudover garanterer det ikke nogen meningsfulde resultater.

Så hvad laver du? Normalt bider du tænder sammen, smøger ærmerne op og graver disse oplysninger igennem. Det du finder er dit.

Men hvad gør man, når sagen er rigtig vigtig, og man ikke har råd til konsekvenserne af en dårlig beslutning?

…. et halvt brød er bedre end intet.

Du går til en kop kaffe med din svoger for at spørge ham direkte, hvad du vil vide.

Hvorfor? Simpelthen fordi han ved det. Måske ville han aldrig bruge det ord til at beskrive sig selv, men du ved, at din svoger er en ekspert, fordi han har beskæftiget sig med emnet i mange år og kan sit kram.

Det er værre, når man slet ikke har en svoger.

Du drikker din kaffe alene. Frustreret, for i dit sind forbliver spørgsmålet uden svar. Du har ingen svoger, du har intet svar, du har ingenting.

…mange af os kan sælge vores viden.

Samtidig dykker mange sådanne “svigere” ned i internettets hav for at starte en blog, en YouTube-kanal, oprette en hjemmeside, betale for et domæne, hosting osv. for at dele viden med andre.

De ved, at de har viden, der har værdier, og de vil gerne hjælpe.

Ingen chance. De har nul likes, subs, visninger og til gengæld. De fik masser af fakturaer til at betale for annoncer. Algoritmer vil ikke tillade dem at vises på internettet og dele deres viden. Det er derfor, jeg kalder sådanne mennesker “Eksperter uden stemme.”

Du har brug for viden. De vil gerne dele det. Så simpelt er det. Men det er svært at gøre…

Hverken Google, Facebook eller Youtube vil forbinde disse to sider. Det er vigtigere at vise dig terabytes af data, de displayoptimerede annoncer baseret på de manipulerende søgealgoritmer eller bare forældet indhold.

Sådan behøver det ikke være. Eksperter uden stemme vil snart registrere deres konti på ccFOUND for at hjælpe.’

…den største rådgivnings- og problemplatform lanceres nu.

ccFOUND, en ny internettjeneste, der vil forbinde os med eksperter. Den første hjernesøgemaskine nogensinde.

Problemer og løsninger, gennemtænkte svar, den viden, som alle har, og den delte erfaring. Vidensbank. Alt det er lige ved hånden.

Vi løser problemer ligesom Uber. Vi bringer en specifik løsning på dit specifikke problem.

Det fungerer på en meget enkel måde. Du taster dit problem ind, og få øjeblikke efter dukker der en masse smarte løsninger op. Nu spekulerer du på, hvilken der vil være den rigtige? Ikke svært. Den, som andre allerede har tagget, som den mest nyttige, vises øverst.

Det er et meritokrati i service, ikke algoritmepræferencen, der får en ekspert til at klatre op i ranglisten og kun dit kvalitetssvar.

Effekterne? Du skal ikke vente længe.

Vores svoger ville trods sin brede viden ikke have nogen chance for at være Youtube-ekspert. På ccFOUND er han allerede ekspert, da han bemærkede, at nogen spurgte, hvordan man skiftede tændrør i en Mercedes, og han optog en kort video, der forklarer, hvordan man gør det med grundlæggende værktøjer.

Hvad mere er, han postede endnu en video fra sit værksted. Det koster kun 1 USD at se den. Han har et guld ry, da han har hjulpet 133 mennesker!

Alt, hvad han behøvede for at komme i gang, var viden og ccFOUND.

ccFOUND er stolt af kvaliteten af ​​hans rådgivning. Min svoger har aldrig været gladere for sit arbejde. Og vi er taknemmelige for værdien af ​​dette samarbejde. Eksperter uden en stemme vil snart tjene penge på deres viden. Det er det, der adskiller os fra YouTube.

… du har ingen tid at miste.

Hvad med dig? Venter du stadig?

—> Er du irriteret på Google? Kan du ikke finde meningsfulde svar på dine spørgsmål?

—> Måske har du ingen kanal at tale igennem, før nogen tager dig ud til en kop kaffe?

Eller måske begge dele?

Når du er blevet en ccFOUND-bruger, kan du skrive dine problemer og udfordringer, og folk vil give dig mulige løsninger. Når du først er aktiv, løser du ikke kun dit problem, men du får adgang til hele ccFOUND-fællesskabet, og du vil aldrig være alene.

…tilslut dig vores fællesskab lige nu!

Vores startup rejste 4 millioner euro i ICO for at udvikle en platform. Investorer er det bedste bevis på, at vi udvikler os dynamisk. Den bedste del?

Systemet er allerede i testfasen!

Vi har ingen tid at miste. Investorer har stolet på os, og de første brugere vil snart tilslutte sig.

Vores leder, Piotr Michalak, har i årenes løb rådgivet en masse forretningsmænd om, hvordan de kan formere deres kapital. Vi stoler på ham og vi stoler på hinanden. Tilmeld dig vores ccFOUND-fællesskab og stol på kraften i vores startup.

Tilmeld dig i dag og invester

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *