Spring til indhold

Saml din gæld ét sted – her er 3 grunde

Saml din gæld ét sted – her er 3 grunde

Har du et kviklån, forbrugslån, billån eller andre lån på større eller mindre beløb? Så kender du sikkert til følelsen af, at det er svært at få overblik og holde styr på din økonomi. Men der findes faktisk en løsning, som gør det muligt at skabe langt større overblik: Saml din gæld i stedet.

I den her artikel giver vi dig tre grunde til, hvorfor det er en god idé at samle din gæld ét sted.

1: Du får færre långivere og et større overblik

Når du samler dine lån ét sted i stedet for mange steder, vil du få et langt større overblik. Du får nemlig færre långivere at tænke på.

Det vil give dig det økonomiske overblik, som du måske har mistet. Det kan nemlig være svært at bevare overblikket over afbetalingsaftaler, kreditorer, renter, frister og andre vigtige ting i forbindelse med gæld.


Det vil også få en stor betydning for dit psykiske velbefindende, hvis du, ligesom mange andre danskere, påvirkes af tanker om økonomi. I stedet får du færre bekymringer og en bedre livskvalitet, hvor økonomi og afbetaling ikke er det første, du tænker på, når du vågner.

2: Refinansiering kan spare dig for høje renter

Du kan vælge at samle al din gæld med refinansiering, hvor du samler alle små lån til én samlet låneaftale. Du samler altså alle dine eksisterende lån fra forskellige steder et fælles sted og laver i stedet en ny låneaftale.

Renten på lån varierer afhængigt af, hvilke lån du har, og hvor du har optaget dem. Når du vælger refinansiering i stedet for at beholde mange små lån forskellige steder, får du din gæld samlet. Med refinansiering undgår du også at skulle betale meget høje renter for mindre lån som for eksempel kviklån og forbrugslån.

Lån

3: Saml din gæld og spar penge

Når du vælger at gå i gang med projekt ‘Saml din gæld’ via refinansiering, vil du faktisk kunne spare penge. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.

Du kan spare penge ved at samle din gæld, fordi:

  • Du ofte kan få en bedre rente i et samlelån
  • Dine årlige omkostninger i procent bliver lavere ved at samle dine lån ét sted
  • Du betaler kun lånegebyrer et enkelt sted i stedet for flere steder
  • Du slipper for eventuelle gebyrer for låneaftaler, du har overset
  • Dit overblik gør det nemmere for dig at overholde dine budgetter

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *