Spring til indhold

Anmeldelse af Nibble Finance

Nibble.Finance er en relativt ny crowdlending platform som blev grundlagt i 2020. De tilbyder en passiv indkomst for de investorer der investere igennem deres platform. Der er ingen tvivl om at de er en interessant spiller indenfor crowdlending, hvor de tilbyder et utrolig flot afkast hvis man sammenligner med andre investeringsmuligheder.

Jeg vil i denne artikel fortælle omkring Nibble fordele og ulemper.

Hvad er Nibble.Finance?

Nibble er ikke direkte en markedsplads, men til gengæld så er det en platform hvor man kan investere i lån, som er blevet udstedt af virksomheder som er ejet af Joymoney branded, hvis moderselskab er IT Smart Finance Holding.

Nibble er et bindeled mellem investorer og lånegivere, hvor platformen tilbyder fleksible investeringer, som passer til både erfarne men især også nybegyndere indenfor investering.

De blev grundlagt i 2020 og har allerede mere end 5900 brugere oprettet på platformen. Deres gennemsnitlige afkast er hele 14,5% som må siges at være i den høje ende, sammenlignet med andre crowdlending platforme.

Hvem henvender Nibble.Finance sig til?

Nibble henvender sig til både nye og erfarne investorer, som ønsker at få et bedre afkast end det gennemsnitlige afkast som aktier og andre investeringsaktier giver. Du kan oprette dig hos Nibble så længe du har en Europæisk bankkonto, og er over 18 år gammel eller hvis du har EEA (EU + schweiz, Norsk og liechtenstein) adresse.

Du behøver ikke have erfaring med crowdlending inden du begynder at investere på deres platform. Fordele og ulemper ved Nibble

Her vil jeg forsøge at give dig et overblik over nogle af de fordele og ulemper der er ved Nibble, så du kender dem inden du begynder din investering.

Fordele

  • Brugervenlig platform
  • Højt afkast på i gennemsnit 14.5%
  • Buyback garanti
  • Nem auto Invest funktion
  • Ingen skjulte gebyrer

Ulemper

  • Kort historik
  • Kun lån fra Joymoney

Sådan kommer du igang

Nibble er en af de letteste platforme at komme igang med. Det tager omkring 2 minutter, og så vil du kunne se de aktuelle lån på din nye konto.

1. Gå til Nibble.Finance forside ved at klikke her

2. Klik på ”Join Now”

nibble

3. Udfyld dine oplysninger og klik på ”Sign up”

nibble finance

Nu har du hermed fået din konto hos Nibble.Finance.

Nibble er uden tvivl en af de letteste platforme at komme igang med.

Auto Invest strategi

Nibble har flere forskellige muligheder at lave sin strategi på, hvor man enten kan vælge en ”Classic Strategy”, ”Balanced Strategy” og en ”Special Strategy” hvor du har muligehed for at vælge hvilken af disse strategier der matcher din risikovillighed og investeringsmulighed.

Løbetiden variere fra helt ned til 1 måned og op til 60 måneder, som naturligvis også er en faktor som spiller ind.

Classic Strategy

Classic Strategy er den mest sikre strategi, hvor du får et afkast på 9.7% i afkast, hvor du blot har investeret i de mere sikre lån, og hvor du med Buyback garanti har sikret din investering i højere grad.

classic strategy

Balanced Strategy

Hvis du vælger en Balanced Strategy, så kan du få et afkast på mellem 12 og 15%, hvor risiko niveauet er en smule højere, men stadig i den lave ende. Afkastet er dog markant højere end med Classic Strategy.

nibble strategi

Special Strategy

Special Strategy er den mulighed som giver det højeste afkast af alle 3 muligheder. Her kan du opnå mellem 17 og 19% i afkast, men dog skal du også mindst investere dine penge i 12 måneder, hvilket du naturligvis skal være opmærksom på. Her er også en smule højere risiko for at nogle lånetagere ikke kan betale tilbage igen, men til gengæld så er afkastet også utrolig højt.

Special Strategy

Hvilket afkast kan du forvente?

Det gennemsnitlige afkast hos Nibble Finance er 14.5% hvilket er over gennemsnittet i forhold til andre crowdlending platforme.

Du kan dog selv vælge hvilket afkast du vil have, ved at vælge deres forskellige strategier som de har 3 auto-Invest strategier til.

  • Classic Strategy: Giver 9.7% i årligt afkast
  • Balanced Strategy: 12-15% i årligt afkast
  • Special Strategy: 17-19% i årligt afkast.

Forskellen på disse strategierne er alt lige fra lånetiderne, beløbet du minimum skal låne ud samt risikoen for at tabe noget af din investering.

Holdet bag

Holdet bag Nibble.Finance har en masse erfaring indenfor lånebranchen og IT sektoren, hvilket også styrker troværdigheden.

nibble team

Konklusionen

Nibble Finance er en flot og brugervenlig platform, som gør investering virkeligt simpelt.

Platformen er ejet af IT Smart Finance, som er en profitabel lånegruppe, som også kan give en større sikkerhed for investorer, da ejerne af virksomheden rent faktisk tjener penge og ikke laver underskud efter underskud.

Derudover så er fordele såsom at deres simple auto-invest funktion, buyback garanti og høje gennemsnitlige afkast også noget som jeg vægter højt når jeg kigger på crowdlendingplatforme.

Kom i gang ved at oprette en konto hos Nibble.Finance her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *