Spring til indhold

Kort introduktion til forbrugslån

Kort introduktion til forbrugslån

Til tider kan det ske for os alle, at der ikke er helt nok penge. Det kan der være mange grunde til, hvad enten det er planlagte udgifter eller uventede omkostninger.

En mulig løsning er at låne penge. Ved lånet af penge vil du blive mødt med et virvar valgmuligheder. Hver dag bliver der ved med at komme muligheder, hvilket kan være en fordel. Det kan også være en ulempe.

På den lyse side er der flere alternativer. Derved vil du lettere kunne finde det helt rette lån til din situation. Desværre bliver det vanskeligere at vælge. Derfor vil vi her vejlede dig gennem denne besværlige proces.

Find det helt rette lån online

I løbet af den senere tid har det i stigende grad været populært at finde sine lån online. En af de største grunde dertil er, hvor let dette er. Intet besværligt papirarbejde og knapt nogen ventetid.

I banken ville du oftest være nødt til personligt at dukke op og forhandle. Dette endda flere gange i løbet af processen. Med et online lån undgår du at skulle gå i banken. Du behøver blot at udfylde en ansøgning, og dernæst får du oftest dine penge inden for ganske kort tid. Selvfølgelig bliver du dog nødt til at opfylde nogle minimumskrav. Men de bedste og billigste lån kan findes online.

Hvad er et forbugslån?

”Forbrugslån” er en betegnelse, der dækker over en af de mest almene låntyper, du kan finde. Sådanne lån kan du finde både i banken og online. Det er ikke specielt overraskende, da flere slags lån går ind under ”forbrugslån”.

Mængden af penge du kan låne, varierer drastisk fra lånudbyder til lånudbyder. Nogle af de mindste lån, du kan få, er på 500 kr., mens andre bevæger sig hele vejen op over 100.000 kr. Derfor er betegnelsen ikke synderligt indikativ omkring, hvor mange penge du kan låne.

Forbrugslån har fået dette navn, fordi de er beregnet til alment forbrug. Tænk i termer af ferier, restaurantbesøg, ny computer eller mobiltelefon.

Lån uden at skulle stille sikkerhed

Under almindelige omstændigheder skal du oftest stille sikkerhed ved optagelsen af et lån. Dette er til for de tilfælde, hvor du ender med ikke at kunne betale lånet tilbage. Sikkerheden kan for eksempel være dit hus, som vil ende op på tvangsauktion. Du undgår at skulle gøre dette, når du låner online.

Få det helt rette forbrugslån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian er en låneudbyder, der tilbyder online forbrugslån på beløb mellem 5.000 og 400.000 kr. Det gør, at samme type lån vil være udmærket til mange forskellige situationer.

Du vil også have mulighed for at samle lånene til ét. Derved behøver du kun at betale gebyrer på et eneste lån med nogle af de bedste renter på markedet. Du vil stadig kunne få et mindre lån hos Bank Norwegian, uden at det koster mere af den grund. Derfor er du godt dækket ind her.

De helt præcise udgifter vil du først være bekendt med, efter at du har sendt en ansøgning afsted. Prisen vil gå an på din kreditværdighed.

Sådan optager du et lån i Bank Norwegian

Kravene for at optage et lån i Bank Norwegian er, at du har en folkeregisteradresse i Danmark, er i fast arbejde og ikke er registreret ved Experian eller Debitorregistret. Gennem oplysningerne tilkendegivet i løbet af ansøgningsprocessen, foretages en kreditvurdering af dig. Er du acceptabel, får du lånet bevilget. Dernæst underskriver du lånedokumenterne med NemID.

Så hurtigt er pengene på din konto

Samme dag som du har underskrevet dokumenterne, kan du få dit lån udbetalt. Dog bliver din digitale underskrift nødt til at blive registreret, før bankdagens slutning.

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *