Spring til indhold

Hvad kræver det at investere i crowdlending?

Hvad kræver det at investere i crowdlending?

Vil du gerne i gang med crowdlending, og overvejer du, hvad det egentlig kræver, så kan du læse med her. Crowdlending er en investeringsform, der egner sig til alle typer mennesker og kræver utroligt lidt. Der er dog nogle få nødvendigheder, du skal have for at kunne komme i gang. Der er tre ting, der hovedsageligt kræves:

  • Penge
  • Internet
  • Tid

Læs med her, og så får du dem forklaret nærmere.

Gå direkte til afsnittet om:

Penge

Crowdlending er en investeringsform, og du kan ikke investere 0 kr. Du har altså brug for nogle penge for at kunne investere. De penge kan du så få til at vokse med årene, så de bliver flere og flere. Geninvesterer du de renter, du tjener, kan de trække endnu flere renter til, og du kan ende med et meget større beløb, end du startede med.

Noget af det smarte ved crowdlending er, at du ikke behøver at have mange penge til at starte med. Du kan investere ganske små beløb i crowdlending. Du kan altså godt starte småt. Måned for måned kan du så investere lidt mere og lidt mere.

Der er altid en risiko ved investering. Det er risikoen, der tjener pengene ind. Var der ingen risiko, ville du ikke kunne tjene penge på investering. Der er også en risiko ved crowdlending. Du kan risikere at miste dine investerede penge. Derfor skal du ikke investere penge, du ikke kan tåle at miste. Første krav er altså ikke bare penge, men penge, du kan undvære.

Internet

Det andet krav til dig som investor i crowdlending er adgang til internet. Du behøver ikke nødvendigvis have internet derhjemme, men du skal have adgang til det. Crowdlending foregår nemlig online. Der findes flere platforme, der administrerer crowdlending. Du kan læse om dem her på siden. Men de er alle hjemmesider, der ligger online.

Det gør det nemt og hurtigt, at det foregår online. Det gør også, at du kan investere i udlandet uden større arbejde. Du kan også hurtigt sætte flere penge ind på platformen og hæve det, du har tjent.

Vil du gerne holde løbende øje med dine investeringer, så kan det være en fordel at have internet derhjemme. Det har du sandsynligvis også, men måske kan du nøjes med et billigere abonnement. Eller det kan være, du kan have glæde af et hurtigere. Undersøg lidt forskellige internetpriser, og skift, hvis du kan finde noget bedre.

Er du meget ude og på farten, så kan du i stedet få dig et abonnement på mobilt bredbånd. Så kan du se til dine investeringer og lave nye investeringer, hvor end du er.

Tid

Den sidste ting, der kræves, er tid. Du kan ikke tjene en hel masse penge på kort tid. Så kan det bedre betale sig at arbejde noget mere – eller måske spille lotto.

Investering kan potentielt give dig mange penge, og du kan tjene dem uden det store arbejde. Det er dog oftest noget, der tager tid. Med crowdlending låner du dine penge ud, og låntageren betaler en lille del af det tilbage hver måned. Du får altså kun en lille sjat ind om måneden. Selvfølgelig set i forhold til, hvor mange penge du har investeret i alt.

Skal du bruge penge nu og her, er crowdlending ikke løsningen. Det er en langsigtet investeringsform, der med tiden kan give dig flere penge. Nu og her må du arbejde mere eller selv låne.

Hvad det ikke kræver

Nu har vi fået gennemgået de ting, der skal til, så du kan investere i crowdlending. Det er ikke meget. Du sidder muligvis med mange spørgsmål og tænker på flere ting, det eventuelt kunne kræve. Så lad os lige udelukke nogle af dem. Hvis du vil investere i crowdlending, kræver det ikke, at du har:

  • En kæmpe sum penge, du kan investere
  • En uddannelse inden for investering eller matematik
  • En stor eller speciel viden
  • Tid til at sidde hele dagen hver dag og holde øje med markedet.

Crowdlending er virkelig lige til at gå til, og det er også noget for dig. Det kan selvfølgelig være en fordel med en lille smule viden. Den kan du samle her på siden. Men det behøver ikke at tage dig mere end et par timer.

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *