Spring til indhold

 Hvad er to ulemper ved at bruge livsforsikring som en investering?

Hvis du overvejer at bruge livsforsikringer som en investering, er der et par ting, du bør vide. Find og køb aktier med den fineste software til aktiehandel. Hvis du vil vælge en aktieapp uden provision, skal du gå til aktieapp.dk

To af de største ulemper ved at bruge livsforsikring som investering.

En af de største ulemper ved at bruge livsforsikringer som en investering er, at de ikke er særlig likvide. Det betyder, at det kan være svært at indløse din police, hvis du har brug for pengene til noget andet. Hvis du f.eks. har en livsforsikringspolice med en løbetid, kan du ikke indløse den, før løbetiden er udløbet. Og selv da får du kun dødsfaldsydelsen, hvilket måske ikke er det, du er på udkig efter.

En anden ulempe ved at bruge livsforsikringer som en investering er, at de ikke er særlig fleksible. Det betyder, at du ikke kan ændre dine begunstigede eller dødsfaldsydelsesbeløbet uden at ændre din police. Det kan være besværligt, og det er måske ikke noget, du kan gøre, hvis du har et specifikt behov for dødsydelsen.

Vigtigheden af livsforsikring

Alt i alt er livsforsikringer en god måde at beskytte dine kære økonomisk i tilfælde af din død. Men hvis du overvejer at bruge den som en investering, er der et par ting, du bør huske på.

Har du andre spørgsmål om livsforsikring? Skriv en kommentar nedenfor, og vi besvarer dem gerne! 

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *