Spring til indhold

Få hurtigt flere penge på kontoen

Få hurtigt flere penge på kontoen

Mangler du penge til investeringer eller lignende, men er cifrene på din kontooversigt ikke helt så høje, som du kunne ønske dig?

Der er mange forskellige typer af lån, man kan optage for at udvide sit økonomiske råderum og få råd til nye investeringer eller det, man går og drømmer om. Her kan du læse mere om de enkelte lånetyper. Du kan desuden læse om, hvordan du finder et billigt lån, der passer til dine behov.

De forskellige typer af lån

Som nævnt findes der en lang række af forskellige typer af lån, man kan optage for at få råd til det, man står og mangler. Nogle lånetyper er målrettet specifikke formål, hvor de lånte penge skal bruges til noget specifikt. Her er lånets størrelse og egenskaber tilpasset et specifikt formål, så det egner sig bedste muligt til den givne situation. I denne kategori kan der være tale om:

 • Boliglån
 • Billån
 • MC lån (motorcykel lån)
 • Bådlån.

Her låner man altså henholdsvis til en ny bolig, en ny bil, en ny motorcykel eller en ny båd.

Andre lånetyper er ikke rettet mod noget specifikt, men kan optages til forskellige former for forbrug i en mere generel forstand. I nogle tilfælde er det nødvendigt at oplyse låneudbyderen om, hvad man som låner agter at bruge det lånte beløb til. Det vil oftest være tilfældet i forbindelse med traditionelle banklån, hvor man låner penge i banken.

I andre tilfælde er det end ikke nødvendigt at oplyse, hvad man ønsker at bruge de lånte penge til. Det er som regel tilfældet, når man låner penge via online låneudbydere. Her kan du derfor i praksis låne til lige akkurat det, du ønsker. Disse mere generelle lånetyper tæller blandt andet:

 • Forbrugslån
 • Kviklån
 • Studielån
 • Kreditlån.

Vil du læse mere om de enkelte lånetyper og deres egenskaber, kan du besøge Lånekassen, hvor du finder alle de informationer, du kunne tænkes at have brug for, hvis du overvejer at optage et lån.

Hvad er kravene til låneren?

Ligesom de forskellige lånetyper adskiller sig fra hinanden i kraft af deres forskellige egenskaber, kan der også være forskellige krav til dig som låner afhængigt af, hvilken type af lån du vælger.

Mens bankerne som regel har en hel del krav til dig som låner og din økonomiske situation for at kunne tilbyde dig et lån, har de online låneudbydere som regel kun ganske få krav.

Typisk vil disse krav gå på, at du skal være fyldt en given alder, at du skal have et dansk CPR-nummer (fordi du skal bruge dit NemID i forbindelse med låneprocessen), og at du ikke må være registreret i RKI. Opfylder man disse få krav, kan næsten alle låne penge på nettet.

Lån penge hurtigt og billigt

De forskellige lån har naturligvis forskellige egenskaber. Det betyder også, at ikke alle lånetyper af lige egnet til alle lånere og alle situationer. Mangler du penge nu og her til en investering eller lignende, kan et online lån være det rigtige valg. Det skyldes, at låneprocessen i forbindelse med online lån er simplere og kortere. Lån penge billigt og nemt med online lån. Dette kan lade sig gøre på grund af de færre krav til låneren.

Typisk foregår den online låneproces i grove træk som følger:

 • Klik dig ind på låneudbyderens hjemmeside.
 • Angiv, hvor meget du ønsker at låne, og hvor længe lånets løbetid skal være.
 • Udfyld skabelonen til låneansøgning med dine grundlæggende oplysninger.
 • Afsend din låneansøgning ved hjælp af NemID.

Når låneansøgningen er afsendt, skal den behandles af låneudbyderen. Dette tager som regel ganske kort tid, og du vil allerede kort efter afsendelsen modtage enten en afvisning af din ansøgning eller en endelig låneaftale, som du underskriver ved hjælp af NemID.

Når aftalen er underskrevet, vil du kort efter have det lånte beløb tilgængeligt på din konto klar til brug. Online lån er dermed klart den hurtigste og nemmeste vej til flere penge på kontoen.

Vil du gerne prøve crowdlending? Vi anbefaler Kameo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *