Spring til indhold

Ansøg ikke om lån til investering i crowdlending

Ansøg ikke om lån til investering i crowdlending

Du har måske hørt om crowdlending? Vi anbefaler ikke at ansøge om lån til investering i crowdlending. Her kan du læse om hvorfor og hva crowdlending er. 

Hvad er crowdlending?

Crowdlending er en form for crowdfunding i forbindelse med lån. En virksomhed eller en privatperson låner penge fra en større gruppe gennem en online platform. Det lån man tager, bliver så delt op i mindre andele og fordelt på flere, der finansierer lånet sammen. 

Hvis man låner gennem crowdlending på net, skal manstadig i gennem en såkalt kreditvurdering. Det er ikke muligt at få lån uden kreditvurdering online, men långivere i crowdlending-systemer, kan give lån uden at kreditvurderes. Det er låneansøgeren der skal kreditvurderes, for at eventuelt kunne blive godkendt til et lån. 

Læs mere om crowdlending og onlinelån, og bliv klogere på hvad slags investering der passer bedst for dig. 

Hurtige lån online

Det er meget hurtigt at tage lån på nettet i dag. Med få tastetryk kan man få et lån på dagen. Det er mange der tager hurtige beslutninger, og måske sætter sig en uheldig økonomisk situation. 

Det der er værd at vide om lån online er at det hovedsageligt er tale om lån uden sikkerhed. Når man låne penge uden sikkerhed, skal man altså ikke stille sikkerhed for lånet i form af ejendom eller værdigenstander. Det er heller ingen der spørger om, hvordan du har tænkt dig at disponere de penge du låner. 

At låne penge på net er  hurtigt, men der er altid nogen vilkår der skal opfyldes inden du kan blive godkendt for et lån. Der er altid en aldersgrænse og du skal måske også have en vis indtægt, for at få lov til at låne penge. Hvis alt går som det skal, kan du låne penge på dagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *