Investering i ejendomme med Reinvest24 – Ejendomsinvestering

Der er mange derude som har et ønske om at investere i ejendom en skønne dag. Årsagen til at ejendomsinvestering er blevet meget populært, er fordi at de fleste investorer derude gerne vil have en passiv indkomst og et højt og stabilt afkast, og her er ejendomsinvestering kendt for at være en af de bedste passive investeringer der findes, som også giver et højt afkast. Udover at ejendomsinvestering er populært grundet dets passive investeringsform, så er risikoen også langt mindre end ved eksempelvis aktier og andre værdipapirer.

Men hvis man gerne vil investere i ejendom, så kræver det en hel masse kapital, og derudover så er der en del juridisk som man skal have styr på, når man laver en lejekontrakt. Ikke nok med dette, så skal man også være til gængelig hvis en vandhane går i stykker eller når toilettet skal udskiftes. Alt dette er problemstillinger som man kan komme ud for, når man investere i udlejningsejendom. Derfor er der nu kommet en ny platform, som kan hjælpe dig med at investere i ejendomme, uden at du skal stå med noget som helst administration. De håndterer nemlig alt det juridiske, og står for tilbagebetalingerne til dig hver eneste måned for den husleje som du får.

Hvad er Reinvest24?

Reinvest24 er en af de nyeste crowdlending platforme, hvor du har mulighed for at investere i fast ejendom og udlejningsejendomme. Reinvest24 har base i Estland og blev grundlagt i 2017, mens deres platform først blev lanceret i 2018. Holdet bag Reinvest24 har i mange år været i ejendomsinvesteringsbranchen og stået for projekt udvikling og investeringer i ejendomme samt udvikling af teknologien, som er endt med at blive Reinvest24 platformen.
De ved præcist hvordan de skal mindske risikoer og omkostninger, for at få det bedste afkast til investorerne, og de søger hele tiden nye og konkurrencedygtige projekter med godt potentiale til deres investorer. Der er på nuværende tidspunkt investeret for over 10 millioner euro hvilket svarer til over 74 millioner kroner, fordelt på over 10 projekter.

Hvis du vil læse mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang på Reinvest24 platformen.

Hvem henvender Reinvest24 sig til?

De henvender sig til alle investorer som gerne vil igang med at investere i ejendomsinvestering, men gerne vil stille og roligt igang, uden at skulle investere flere hundrede tusinde kroner. Derudover så henvender de sig til de investorer, som gerne vil undgå alt det administrative, men gerne vil have det høje afkast, som man kan opnå med ejendomsinvestering, uden at tage alt for meget risiko, som man ofte forbinder med eksempelvis investering i aktier.

Man kan sagtens være helt grøn indenfor ejendomsinvestering, og så stadig investere i ejendomme, fordi teamet bag Reinvest24 har den viden der skal til, for at udvælge de bedste ejendomme, med mindst mulig risiko og højest muligt afkast.

Hvordan investere man i ejendomme med Reinvest24?

Med Reinvest24 kan du investere i deres udbyd af ejendomme, hvor du får lov til at blive ejendomsinvestor uden at have noget administration selv. Det betyder altså, at du kan få lov at få alle de fordele der er ved at lave investering i ejendomme, uden at du skal bruge din tid på at indkræve for sent betalt husleje, uden at du skal udbedre fejl i ejendommen eller uden at du skal stå for at lave lejekontrakt. Med Reinvest24 kan du helt selv vælge hvilke ejendomme du ønsker at investere i. Som du kan se på billedet nedenfor, så får du en hel masse forskellige oplysninger, som du kan bruge til at udvælge lige netop de ejendomme, som du ønsker at investere i.

På nedstående billede kan du se de årlige afkast i procent før og efter udgifterne er betalt. Udover det, så kan du også se hvor meget af ejendommen som er finansieret. Afhængig af hvor lang investeringshorisont du har, så bør du vælge en mulighed, hvor ejendommen er ved at være færdigfinansieret, da der godt kan gå lidt tid før ejendommene er helt fuldt finansieret.

Kom igang med ejendomsinvestering - Anmeldelse af Fastinvest24

Når du klikker på den ejendom du vil vide mere om, kan du se hvor meget hver andel af ejendommen koster, og hvor mange andele der er i alt. Her kan du også vælge hvor stort et beløb du ønsker at investere for. Minimusinvesteringen er 100 euro, hvilket er billigt sluppet i forhold til at man normalt skal smide en betydeligt større sum penge, hvis du selv skal ud og investere i ejendomme.

Investering i ejendomme med Reinvest24 - Ejendomsinvestering

Her kan man se hvor mange andele man får af ejendommen man ønsker at investere i. Derudover så kan man også se hvor meget den forventede indkomst hvert år på sin ejendomsinvestering bliver.

mine erfaringer med reinvest24 anmeldelse

Her kan du se min egen personlige investering i min egen investeringsejendom, efter at den er blevet godkendt.

mine erfaringer med reinvest24 anmeldelse 2

Her kan man se den lejlighed jeg nu har en andel i, som er 94,5 kvm, hvilket er en af de lejligheder som er tilgængelige som investering på nuværende tidspunkt.

min ejendomsinvestering erfaringer invester i bolig

Hvis du vil læse mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang på Reinvest24 platformen.

Hvorfor investere i ejendom?

Ejendomsinvestering har været en af de investeringsformer i verden som er ældst, og for flere hundrede år siden, så var det kun nogle højt stillede folk som kunne få lov at investere i ejendom, da de langt de fleste ikke havde den nødvendige kapital. Derfor var det normalt at man lejede det sted man boede, og det kunne man se frem til at gøre resten af sine dage.

Men sådan er det ikke længere. I dag så er det blevet en form for hobby for mange almindelige investorer, da du kan få relativ billig finansiering i banken, og vores levestandard er blevet langt højere end dengang. Derudover så vil de fleste investorer gerne sprede deres investering til flere investeringsmuligheder i stedet for kun at investere i aktier og værdipapirer.

Årsagen til at investering i ejendom er interessant, er fordi at du kan få et højt afkast uden en kæmpe risiko, da du trods alt investere i mursten, som ikke lige pludseligt forsvinder, og ikke ligesom med aktier pludseligt mister hele din investering fra dag til dag. Udover det, så er ejendomsinvesterings afkast endda også højere end med aktier, og du kan ofte få over 10 % om året, hvis du har fundet den rette ejendom til den rette pris, og med den rette finansiering i banken. Hvis man investere i aktier, så skal man forvente et årligt afkast på mellem 5 og 7 % om året, hvilket også er godt, men taget i betragtning af at risikoen i mange tilfælde er større, så er det knap så interessant, hvis man ser på hvad afkastet er i forhold til ejendomsinvestering.

Hvorfor lave ejendomsinvestering med crowdlending?

Hvis man ønsker at investere i ejendom, så er der det ikke bare noget man lige starter med fra den ene dag til den anden. Man skal nemlig pludseligt i gang med at undersøge boligmarkedet, og finde ud af hvor i landet det er interessant at lede efter ejendomme at investere i. I de store byer, så er ejendomspriserne ofte højere end i udkantsdanmark, hvilket også betyder at man skal låne betydeligt flere penge, for at få finansieret disse ejendomme. Derudover så kommer det også an på hvor man selv er bosiddende, da det ofte kan være besværligt at udleje ejendomme som er i den anden ende af landet, da du trods alt engang imellem selv skal være tilstede for at ordne problemer med ejendommen m.v.

Nå, men nu har du fundet ud af hvor i landet du skal lede efter den perfekte ejendomsinvestering til udlejning. Nu skal du finde den rette bolig, som du vil købe, så du kan tage nogle papirer med i banken. Her skal du lede efter en god stand, som ikke kræver for meget vedligeholdelse, så alt afkastet ikke går til renovering. Udover det, så skal du lave et budget til banken, over driften af ejendommen og til sidst skal du blive godkendt.

investering i ejendomme med reinvest24

Når du så er godkendt så skal du lave en lejekontakt til de kommende nye lejere, mens du skal ud og finde nye lejere. Ofte så skal der en advokat indover lejekontakten for at sikre dig som udlejer, så når dine nye lejere flytter ind, så skal du ikke have ondt i maven over at der kommer noget juridisk bøvl med dem.

Hvis du vælger at investere med en crowdlending platform som Reinvest24 (der findes mange andre som eksempelvis dem Christian fra Mininvestering investere i), så kan du slippe udenom alt dette, da det er Reinvest24 der står for det hele. De står for finansieringen af ejendommene, hvor i går en masse sammen om hver ejendom. Det betyder at du kan starte for helt ned til 100 euro (750 kroner cirka), og derudover så har Reinvest24 fuldstændig styr på boligmarkedet i det pågældende land, hvilet gør at du ikke skal sætte dig ind i det. De står for kontrakterne og de står for at finde lejere til ejendommen.

Alt i alt, så får du en ’’plug and play’’ løsning, hvor alt du skal gøre, er at udvælge den ejendom som du finder interessant og så investere.

Når alt dette er gjort, så skulle man tro at man kunne slappe af, men engang imellem kan du risikere at der er problemer med en vandhane, eller vinduer der skal udskiftes eller lignende. Meget kan du skrive dig ud af i lejekontrakten, men ikke alt.

Hvis du vil læse mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang på Reinvest24 platformen. 

Hvor meget kan du tjene på at investere i ejendom med crowdlending?

Når du har fundet den ejendom du vil investere i, og den er fuldt finansieret sammen med de andre investorer, så vil Reinvest24 finde en lejer til ejendommen, eller har allerede fundet en lejer. Du kan forvente at få et årligt afkast på din investering på 14,6 % som investor på Reinvest24, hvilket er langt over hvad man kan forvente at få ved aktieinvestering eller andre værdipapirer. Det er i mange tilfælde også højere end hvad man kan forvente at få i afkast, hvis man selv skal ud og investere i ejendom, da du selv står for udarbejdelse af kontrakter, vedligeholdelse, lån m.v.

Når du investere i ejendom igennem crowdlending med Reinvest24, så drager du fordel af, at i er mange der går sammen om at investere i ejendommene, hvilket også betyder at i er flere om at dele omkostningerne, hvilket forøger dit afkast.

Du tjener penge på både lejeindtægter, men også værdistigning af ejendommen. Det betyder at du hver eneste måned vil modtage en månedlig betaling af huslejen fra ejendommen, og når du engang vil sælge, så vil du også få en potentiel værdistigning i ejendommen. Det er en måde at skabe en passiv indkomst på, hvor du kan læne dig tilbage og se at pengene ruller ind på kontoen hver måned.

Sådan overføre jeg penge til udlandet

Når jeg skal overføre penge til de forskellige udlandske platforme, så bruger jeg altid TransferWise da de er langt billigere at overføre igennem end i igennem banken. Derudover så tager det kun et par minutter at lave en overførsel, og pengene er fremme indenfor 8 timer, hvilket også er hurtigere end de fleste straksoverførsler i banken er.

For at læse min guide om TransferWise, så klik her

Fordele og ulemper

Det kan godt virke komplicerede at bruge en crowdlending platform som Reinvest24, så derfor er det vigtigt at kende forskeskellige fordele og ulemper med at investere på denne måde, så har jeg skrevet de fordele og ulemper der er ved at investere i ejendom med Reinvest24.

Fordele:

 • Gode informationer om hvert projekt
 • Det er billigt at komme i gang med ejendomsinvestering. Start for kun 100 euro.
 • Spred din risiko på flere ejendomme.
 • Et godt sted at starte med ejendomsinvestering.
 • Du slipper for alt administration, som man forbinder med ejendomsinvestering.
 • Højere afkast grundet man investere med en masse andre.
 • Teamet bag platformen har mange års erfaring med ejendomsinvestering i de pågældende lande
 • Du kan til enhver tid sælge dine låneandele og komme ud af investeringen.

Ulemper:

 • Ingen buyback garanti
 • Projekterne er store, så der til tider få investeringsmuligheder.
 • Det er en ny platform.
 • Alle investeringer har en risiko, og det har ejendomsinvestering også.

Konklusion

Reinvest24 er nok en af de crowdlending / crowdfunding platforme, som giver dig størst mulighed for at føle dig som en rigtig ejendomsinvestor. Det er den platform, hvor jeg får det højeste afkast på min investering af alle mine crowdlending platformen, hvilket jeg kun kan være godt tilfreds med. Der er ingen buyback garanti, men til gengæld er der stillet sikkerhed med pant i ejendommen, hvilket sikre alle investorer og reducere risikoen.

Med et gennemsnitligt afkast på 14,6 % så kan man ikke være andet end tilfreds, og det er altid spændende at have en kilde til passiv indkomst, hvor der helt automatisk hver eneste måned kommer lejeindtægter ind på din konto. Hvis du vil i gang med ejendomsinvestering og begynde at investere i ejendom, så er Reinvest24 et rigtig godt bud.

Hvis du vil læse mere, så tager det kun 2 minutter at komme i gang på Reinvest24 platformen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *